5-те най-добри матраци за упражнения за пилатес да купят през 2018 година

Сравнение на преносими тренировки матове

Маса за упражнения на Пилатес е най-основното ви парче пилатес оборудване. Наличието на подложка за тренировка, която ви харесва, ще измине дълъг път към осигуряването на програма за домашна тренировка . Ако трябва да вземете нещо в студиото си, е важно да имате рогозка, която пътува добре. Пилат мат мнения по-долу ще ви помогне да получите чувство за разнообразието от преносими тренировки ролки, които са на разположение.

За повече съвети и съвети за това, какво да търсите в мат Пилатес, изследвайте тази статия: Преди да купите мат Пилатес . Един фактор с мат е миризмата. Предпочитам рогозки, които нямат мирис на химикали или парфюми, както и много хора с чувствителност.

Тази подложка за пилатес е създадена от Alycea Ungaro, автор на Pilates Body in Motion и собственик на Real Pilates NYC. Подложката Real Alignment има илюстрация, отпечатана върху нея, която е предназначена да ви помогне да поддържате добро изравняване, както правите упражнения за пилатес или йога. Мисля, че това е привлекателно и полезно, въпреки че смятам, че е малко тънка за някои упражнения Пилатес. Размер: 24 "x 72" x 1/4 "

Тази обратима, без латекс, нетоксична пилатес или йога мат е направена от Гайам. Екосъзнаващият фактор е продажбата, заедно с цената, която е полезна за еко мат. От друга страна, тя е тънка и не е най-здравата тренировъчна мат на студията. Но ако имате чувствителност към латекс и химикали в други рогозки, може да искате да опитате този.

Това в момента е любимата ми портативна пилатес мат. Това е хубава, дебела мат, която предлага добра защита за валциране дори на твърд под, но не е прекалено смачкана. Тази рогозка има основна матрична конструкция с затворена клетка. Въпреки това, нямах проблем с изпаренията с този мат. Излъчваше се толкова бързо, колкото еко мат. Размер: 72 "х 23" х 5/8 "

А плюс за този мат е, че велкро ленти са част от мат, така че можете да го навивам и да го вземе навсякъде лесно. Това е дебела мат, подобна на Aeromat, но може би малко по-плътна. За мен, недостатъкът на тази подложка е, че тя причинява токсични миризми на два месеца след като я купих. Държах го в гаража. Сега тя е излъчвана напълно и е фина, средна степен дебела мат. Размер: 70 "x 21.75" х .375 "

Можете да сравните цените и стиловете на много различни Пилатес и йога постелки в Amazon.com. Те често предлагат избор на повече от един продавач с конкурентни цени

Еко-приятелският мат на Stott Pilates, представен тук, се предлага в няколко страхотни цвята. Купете от Amazon.com

След като получите мат, трябва да знаете как да се грижите за него, така че да се грижи за вас: Съвети за подвижните матове - Дръжте ги чисти

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .