Саут Бийч диета фаза 2 храни списъци и съвети

Има два вида диета, които започват фаза 2 от Диетата на South Beach. Някои диети, които са загубили повече от 10 килограма, или които са имали силни желания за захар и нишесте, ще започнат фаза 2 след завършване на фаза 1. Но dieters, които имат по-малко тегло да губят и без тези силни апетита, ще започнат плана за диета South Beach с фаза 2.

За да отслабнете успешно, изтеглете и отпечатайте списъка с храни на South Beach Diet Phase 2, след което използвайте съветите и съветите, за да се придържате към плана .

Саут Бийч Диета фаза 2 храни списъци

Има няколко различни места, където можете да изтеглите и отпечатате копия от списъка с храни на South Beach Diet Phase 2.

Може да забележите, че има някои малки разлики между храните, изброени в уеб сайта, и храните, изброени в книгата. Онлайн версията се актуализира по-често, за да включва нови и популярни храни като Stevia, агаве нектар или бадемово мляко. Въпреки това, книгата съдържа повече информация за това защо са избрани храни и друга полезна информация за диетата.

Ако възнамерявате да направите Диетата на Южния плаж за вашия хранителен план за цял живот, използването на двата вида ресурси е добра идея.

Саут Бийч Диета Фаза 2 Съвети за хранене

Има по-голяма свобода да се яде по-широк спектър от храни по време на Фаза 2 от Диетата на South Beach. Няма повече изгонени храни, а храни, които да се избягват и ядат рядко. Използвайте тези съвети, за да се придържате към плана.

И накрая, може да искате да запазите дневник за храна по време на Фаза 2. Защо? Защото, когато преминете към Фаза 3, вече не разчитате единствено на списъци с храни. Имате много повече контрол над това, което ядете, когато ядете и колко често ядете. Ако научите колкото е възможно по време на фаза 2 за храните, които ви карат да се чувствате добре , за храните, които предизвикват апетита и за храните, които сте изкушени да преяждате, ще бъде по-вероятно да продължите здравословното си хранене на South Beach Diet по начин, който е задоволителен и устойчив за дългосрочно здраве.