Саут Бийч Диета Фаза 1: Правила, съвети и насоки

Научете как да оцелеете в South Beach Diet Phase 1

Започвате ли първата фаза на плана за диета в South Beach? Двуседмичният план за отслабване е първият етап от пълната програма за отслабване и жизнеспособен начин на живот в South Beach Diet. За много диети, това е най-трудната част от плана. Някои диети дори са напуснали преди две седмици.

Основни правила за фаза 1 на диета в South Beach

Не всеки dieter трябва да започне диета на South Beach с Фаза 1.

Тази фаза е предназначена специално за хора, които губят повече от 10 килограма, или за хора, които имат неуправляеми желания за захар и рафинирани нишестета като бял хляб, картофени чипове, макаронени изделия или безалкохолни напитки. Фаза 1 на диета "Южен бряг" също не е предназначена да бъде постоянен хранителен план за отслабване. Това е просто начин да скочи започнете вашата програма за дългосрочна загуба на тегло и поддръжка.

Също така е важно да запомните, че въпреки че диета "Южен бряг" е била разработена от лекар, д-р Артър Агатон не е ваш лекар. По принцип е добра идея да се консултирате със собствения си доставчик на първична помощ, за да сте сигурни, че диетата е подходяща за Вас. Формулата 1 на South Beach Diet също не е предназначена за бременни майки. Всеки, който е бременна или кърмачка, трябва да се консултира със собствения си лекар, преди да приеме план за хранене.

Саут Бийч Диета Фаза 1 Съвети и насоки

Фаза 1 на диета "Южен бряг" е проектирана да бъде фазата на "бърза загуба на тегло" на програмата.

Следвайте тези съвети, за да отслабнете успешно.

Не забравяйте, че фаза 1 на диета "Южен бряг" е само първата стъпка от нов начин на живот за подобряване на здравето. Инвестирайте толкова време, колкото ви е необходимо по време на този критичен етап, за да научите повече за програмата и за храните, включени в плана. След това преминаването към фаза 2 на диета "Южен бряг" трябва да бъде лесен преход.