Саут Бийч Диета Фаза 1 Храни

Научете какво можете да ядете на диетата на South Beach

Ако искате да загубите толкова тегло, колкото е възможно по време на фаза 1 от диетата на South Beach, трябва да ядете само предметите от списъка с разрешени храни. Но за някои dieters, това може да бъде доста предизвикателство. Ако ядете типична западна диета, повечето храни, които сте свикнали да ядете, не се допускат. И разрешените храни може да не са познати. За да отслабнете успешно, изтеглете и отпечатайте списъци с ястия от South Beach Diet Phase 1, след което използвайте съветите и съветите, за да се придържате към плана .

Саут бийч диета фаза 1 храни списъци

Има няколко различни места, където можете да изтеглите и отпечатате копия от списъците с хранителни продукти на Саут Бийч Диета. Най-лесният начин да получите и поддържате списък на разрешените храни е да купите South Beach Diet Supercharged и да я запазите като справка. Книгата версия на програмата за отслабване включва отпечатани списъци Фаза 1 разрешени храни. Книгата също така включва много други ресурси, включително Фаза 1 ястия планове, фаза 1 храни, за да се избегне, Южна бряг диета рецепти фитнес рутинни процедури и упражнения.

Също така можете да прегледате наръчника за South Beach Diet, който е достъпен онлайн . Може да забележите, че има някои незначителни разлики между храни от фаза 1, изброени в уебсайта, и храни от Фаза 1, изброени в книгата. Онлайн версията се актуализира по-често, за да включва нови и популярни храни като Stevia, агаве нектар или бадемово мляко. Въпреки това, книгата съдържа повече информация за това защо са избрани храни и друга полезна информация за диетата.

Ако възнамерявате да направите Диетата на Южния плаж за вашия хранителен план за цял живот, използването на двата вида ресурси е добра идея.

5 Лесно Саут Бийч Диета Фаза 1 Съвети за хранене

След като разберете кои храни да ядете и кои храни да избягвате по време на Фаза 1 на Диетата на South Beach, използвайте тези полезни съвети, за да ядете по-добре и да отслабнете.

Фаза 1 от диетата на South Beach трае само две седмици. Но този етап е критична част от програмата за отслабване. Инвертирайте времето, необходимо за пазаруване, подготовка и изяждане на най-здравословната фаза 1 разрешена храна, за да се поставите за дългосрочен успех в плана.