5 висококачествени храни за отслабване

1 - Овесена каша

С любезното съдействие на Getty Images

Започнете деня си с пълна с фибри закуска ще ви помогне да се чувствате пълно до обяд. Овесът е фантастичен начин да получите необходимите влакна, но не всички овесени ядки са създадени равни. Започнете със старомоден овес - половин чаша сервира четири грама фибри. За да го напълнете допълнително, подгответе го стил " растящ овесена каша " с два пъти течността и удвои времето за готвене. Това ще ви даде огромна част. За още по-голямо количество влакнини, загърнете го с тонове пресни плодове.

2 - Фасул

С любезното съдействие на Getty Images

Фасулът е невероятна храна, която да добавите към вашата диета. Те не само имат естествено високо съдържание на фибри, но и са опаковани с протеини. Черните боб, зърнестото зърно и бобовите зърна са всички звезди - половин чаша от всяка от тях има около 6 грама фибри. И те са толкова универсални. Използвал съм черен боб, за да правя вегетариански бургери, мексиканска яхния и дори шоколадова торта!

3 - Супа

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Супата е неприятният герой на богатите на фибри храни. Разбира се, не всички супи опаковат влакна, но много видове са пълни с нея. Разделеният грах и леща супи се правят предимно от бобови растения, които са супер източници на фибри. И всяка супа или яхния, приготвена със задоволителни зеленчуци с високо съдържание на фибри, като тиква и картофи, ще увеличи чувството за пълнота. Просто гледайте размерите на порциите и проверявайте статистическите данни, защото гъстите супи могат да бъдат с високо съдържание на калории.

4 - Тъмноцветни зеленчуци

С любезното съдействие на Getty Images

Като правило, богато оцветените зеленчуци - моркови, цвекло, пащърнак, брюкселско зеле - са с високо съдържание на фибри. Зеленчуците са чудесен начин за супер големи размери на храната и ви дават голяма част без голям брой калории . А използването на висококачествени зеленчуци прави храната още по- удовлетворяваща.

5 - Малини

С любезното съдействие на Getty Images

Една чаша малини има 8 грама фибри и само 64 калории - това го прави една от най-фините хранителни продукти в света. Повечето плодове - особено плодовете - опаковат един куп влакна, но малините получават своя собствена категория, защото наистина са в собствената си фибри лига. Добавете ги в купата си за кисело мляко или ги пригответе за закуска.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!