Най-големият губещ - диета, анализирана

Реалността показва диета и модификации

Телевизионното шоу "Най-големият губещ" поставя състезателите на диета с ниско съдържание на калории. Може да се чудите как се разпределят тези калории и по-специално дали състезателите намаляват приема на въглехидрати.

Описанието на диетата "Най-големият губещ" в списание " Превенция " дава някои улики. От това могат да се създадат менюта за три различни дни от диетата.

Тези менюта трябва да бъдат типични за тези, които следват указанията, като умишлено избягват избора, който е най-високият или най-ниският в въглехидратите във всяка категория. Ето какво можете да научите за диетата "Най-големият губещ".

Диетата "най-големият губещ"

Становище относно диетата "Най-големият губещ"

Цялата точка на телевизионното шоу "Най-големият губещ" е да изгубите големи количества тегло възможно най-бързо. Разбира се, това прави страхотна телевизия, но извън границите на строго регламентирания режим на състезателите (и вероятно не дори там), това не е добра идея.

За повечето хора тази диета няма да бъде устойчива, тъй като след известно време гладът ще се затвърди силно в уравнението. Малките, относително неактивни жени биха могли да го поддържат за по-дълъг период от време, но част от идеята да станем здрави е да станем активни. Нискокалоричните диети са склонни да поставят хората в неравностойно положение в дългосрочен план. Най-малкото, броят на калориите трябва да бъде персонализиран за индивида.

Диетите с много ниско съдържание на мазнини също са по-малко оптимални, тъй като тялото Ви се нуждае от мазнини, за да се движи добре. В тази диета, мазнините най-често се заменят с протеини, а не с въглехидрати, което е подобрение спрямо обичайната диета с ниско съдържание на мазнини. Трудно е да си представим, че много хора живеят с това повече от няколко месеца и повечето от тях биха се отказали отдавна.

Счита се, че диетата е "модифицирана въглехидрати", тъй като всички рафинирани въглехидрати се елиминират и други храни с високо съдържание на въглехидрати са ограничени до умерени количества. Това е добро нещо и това количество въглехидрати ограничение работи за много хора (въпреки че някои хора изискват по-ниско съдържание на въглехидрати диета).

Долния ред

Диетата "най-големият губещ" може да бъде основата за работеща диета. Всеки, който го изпитва и има затруднения, може да добави източници на здравословна мазнина, ако гладуват.

Например, добавете авокадо, ядки, зехтин, кокосово масло, семена от лен и т.н. Наситените мазнини вероятно са също така добре, поне в контекста на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Ако продължават да имат проблеми, те могат да опитат да изрязват някои от зърнените храни.