Саут Бийч Диета Фаза 3

Ти си направил тежестта на целта си! Сега какво?

Диетата на South Beach се подрежда в три фази. Какво се случва във Фаза 3 на Диетата на South Beach? Това е житейската крайна точка на диетата на South Beach. Сега сте достигнали целта си тегло. Но още по-важно за дългосрочния успех, сте се научили да ядете и да се насладите на по-здравословна храна. Можете да празнувате успеха си, но трябва да се възползвате максимално от това, което научихте по пътя.

Хранене уроци от South Beach диета фаза 1 да се проведе във фаза 3:

За първи път ще сте преминали през ограничителния списък с храни на Фаза 1 , който отрязва повечето въглехидрати от вашата диета. Това е двуседмична фаза, за да излезете от глад за храни с високо съдържание на захар. За много хора това е по-голямата част от диетата им преди да започнат диетата на South Beach, така че може да бъде доста трудно да се преодолее. Но през двете седмици на Фаза 1 вие също се научавате да ядете (и надявам се да се радвате) на по-здрави възможности. Това превъзпитание на вашето небце и промяна на вашата чиния ще бъде нещо, което пренасяте във фаза 2 и 3. постно протеини, зеленчуци с високо съдържание на фибри, нискомаслени млечни продукти. Тук сте се научили да използвате ненаситени мазнини, ядки, семена и авокадо.

Вероятно сте се преобразили и за това, което е здравословна част от храната, така че ще знаете, че гледате на чиния дали тя съдържа повече храна, отколкото би трябвало да ядете в едно хранене.

Уроци от диета на South Beach Diet Phase 2, за да преминете във фаза 3:

Във фаза 2 можете да добавите обратно в някои храни, съдържащи въглехидрати, ограничени във фаза 1. Тук сте се научили да избирате пълнозърнест хляб и макаронени изделия, да избирате кафяв ориз по-скоро бял ориз и да ядете по-широка гама от плодове и зеленчуци ,

Трябваше да поддържате контрол на порцията дори и с тези здравословни храни, за да продължите да отслабвате. В зависимост от това колко време сте били във фаза 2, това ви отнело седмици до месеци. Беше необходима, за да достигне целта си.

Какво може да ядете във фаза 3 от диетата на South Beach?

Краткият отговор е, че можете да ядете всичко, което искате. Но това зависи от това, което искате да ядете и колко. Не можете да забравите уроците, които сте научили във Фаза 1 и 2, като направите по-добър избор, за да се насладите на постно протеини, зеленчуци, здравословни масла и подходящи порции . Ще можете да определите броя на въглехидратите, които можете да добавите обратно в диетата си, без да натрупате тегло. Ако видим, че теглото ви се покачи, намалете въглехидратите. Ако трябва да отслабнете, можете да започнете фазите отново.

Диетичните готварски книги и рецепти от Саут Бийч от техния уеб сайт са чудесен ресурс за приготвяне на вкусни ястия. Нека те да бъдат вашето ръководство за Вашия текущ начин на живот във Фаза 3.

Колко време трябва да следвам фаза 3?

Докато достигнете Фаза 3, ще сте научили всички умения, необходими за поддържане на тежестта на целта. Вие ще бъдете във фаза 3 за добро. Това е начинът ви на живот.

За да спазите правилно диетата "South Beach", ще трябва да прочетете Диетата на South Beach: Вкусният, проектиран от лекар, безупречен план за бързо и здравословно отслабване.
Купете от Amazon.com