Здравословна мексиканска храна за диетите в South Beach

Изберете най-добрата мексиканска храна, за да запазите плана си за хранене

Ако мислите, че вечеряте в мексикански ресторант е извън границите, когато следвате Диетата на южния плаж , грешите. Има много здравословни мексикански храни, които можете да се насладите, докато следвате програмата за отслабване. И те са чудесен избор за други диети и здравословни яденици, както добре. Използвайте това ръководство, за да сте сигурни, че ядете добре и все още губите тегло, когато ядете мексикански.

Здравословно мексикански ресторант Съвети за Диетите на South Beach

Както и при китайската храна, основният проблем в много мексикански ресторанти е, че храната е "американизирана". Традиционната мексикански ястие е здравословна, но американската кухня Tex-Mex често е пълна с лоши мазнини и натоварена с калории.

За да се придържате към диетата South Beach в мексикански ресторант, трябва да сортирате менюто и да намерите храна, която е пълна със свежи зеленчуци и чист белтък. Дори можете да намерите някои здравословни мазнини - като авокадо - в менюто. Ако ядете умерено, можете да запазите плана си за ядене в South Beach и да се насладите на здравословно мексиканско хранене.

South Beach-Friendly Мексикански избор на меню

Ако сте на South Beach Diet, можете да ядете повечето от любимите си мексикански ястия. Просто трябва да ги поръчате. Това означава, че поискате предпочитаните от Вас меса и зеленчуци (тези, които обикновено получавате в fajitas и tacos) без хрупкави или меки тако черупки.

Фаза 2 или 3 dieters могат да поискат цели пилешки тортили отстрани.

Можете също така да си поръчате ястие от пиле или риба на скара - без сиренето за угояване. Ако ястието включва пикантен сос, като морски сос, това обикновено е приемливо. Можете също така да търсите други ястия, които включват храни като скариди или постно говеждо.

Не се страхувайте да помолите сървъра си да направи корекции във вашата храна, за да се придържате към вашата диета.

Така че, какво да кажем за странични ястия? Всеки South Beach dieter може да си поръча зеленчукова салата и да я насити със салса като превръзка. Черните бобчета са приемлива страна за фаза 2 или фаза 3 на диетата на South Beach . И една малка порция гуакамоле също е приемлива, защото авокадо се смята за добра мазнина .

По-малко здравословна мексиканска храна

И така, каква е най-малкото здравословна част от мексиканския опит за хранене? Тази неспираща кошница тортила чипове. Така че първата стъпка към яденето на Мексиканска храна в стил "Южен бряг" е да помолите сървъра си да прескочи чиповете. Ако сте гладни, поръчайте чиния със сурови не-скорбялни зеленчуци и ги потапяйте в салса.

Другите храни, които трябва да се избягват в мексиканския ресторант, включват:

Не забравяйте, че диетата на South Beach е начин на живот, а не временен план за хранене за отслабване. Така че, ако обичате да се храните в мексиканските ресторанти , трябва да продължите да го правите. Просто научете как да направите избор, който е подходящ за диета, когато отидете, за да запазите плана си за ядене в South Beach.

* Тази статия е редактирана от Malia Frey, .com Отслабване експерт