Съвети за хранене на диета на South Beach

Храненето на диета "Южен бряг" е по-лесно, отколкото си мислите. С няколко прости насоки можете да направите избор на интелигентен ресторант за всички фази на плана. Ето някои прости съвети за хранене в The South Beach Diet:

Знай твоите неща

Познайте допустимите храни за Вашата конкретна фаза от The South Beach Diet назад и напред, така че няма да бъдете затрупани от менюто и лесното наличие на голямо разнообразие от храни в ресторанта.

Отпечатайте или фотокопирайте разрешените храни и храни, които трябва да се избягват, и ги вземете, за да се свържете с тях, ако не ги познавате по сърце.

Чао, Чао Брейди

Ако ресторантът предлага ролки за предястие на предястия, това може да се превърне в "Южен бряг" диета-катастрофа, особено на Фаза 1 . Помолете сървъра да махне от трапезата храната в извънреден план. Избягвайте изкушението да мислите: "Това е безплатно, наистина трябва да го изям". защото може да е свободен за портфейла ви, но не и "свободен" за вашата талия!

Подготовката е ключова

Постният протеин е важна част от диетата на South Beach. Съхранявайте говеждото или месото си под контрол, като поискате здравословен начин на готвене - печене, печене, печене, пилене или кипене . Ако не сте сигурни в нещо в менюто, поискайте подробности за начините на приготвяне или допълнителни съставки. Не се страхувайте да звучи "придирчиво" и да зададете много въпроси - това е, което е необходимо, за да останете верни на Плана за диети в South Beach.

Имате по-разумен стартер

Независимо дали следвате Диетата на южния плаж или просто искате да наблюдавате теглото си като цяло, като салата или чаша супа като предястие е голяма помощ за отслабване както у дома, така и при вечеря. Тези стартери ограничават апетита и предотвратяват преяждането .

Напиши си домашното

Попитайте любимите си заведения за хранене, когато тръгнете след следващото си посещение.

Или се обадете и ги помолете да ви изпратят по факс цялото меню или да търсят онлайн за своя уеб сайт. Поддържайте любимите си менюта близо до телефона, ако поръчате, или до вратата или гардероба, за да прегледате пътя си до ресторанта. Отбележете най-добрите опции "South Beach Diet-friendly" за лесна справка. Още по-добре, въведете своето собствено главно меню на компютъра си с прост списък с най-добрите си варианти на всеки от любимите си заведения за хранене (По този начин няма да бъдете изкушени от нестандартните елементи от истинското меню!).

Изтегли

Много зеленчуци са приемливи във всички фази на Диетата на South Beach, но както при месото, методът на подготовка прави разликата. Заявете зеленчуците трябва да се подготвят "обикновен", тъй като те вероятно ще съдържат масло или сос, ако не го направите. Внимавайте за висококачествени менюта като бонбони, като сос от сметана, масло, олио, орехче, гарнитура и къпане.

Отидете наполовина

Независимо от диетата, която следите, или просто искате да намалите калориите, ресторантните порции могат да направят или да развалят усилията Ви за отслабване, защото те почти винаги са повече от това, което трябва да бъде нормална сервиса . Съхранявайте изкушението в залива и практикувайте незабавен контрол на порцията, като попитате сървъра да приключи половината хранене преди да започнете да ядете.

Ако предпочитате, поискайте да сервирате по обяд порции по време на вечерята . Разделете хранене с приятел или поставете наполовина в пластмасови контейнери и скрийте в хладилника, преди да започнете да ядете.

Бъдете добре за закуска

Не забравяйте, че закуската не е разрешена само на "Диана на южния плаж", те са необходими. Д-р Агатон ги включи в плана за диета "Южен бряг" по много важна причина: Храненето на здравословни закуски между храненията помага да изравните кръвната си захар и да поддържате силен метаболизъм. Влизането в лека закуска известно време преди хранене ще ви помогне да предотвратите преяждане, когато стигнете до ресторанта.