Диагностичен план за плаване в Саут Бийч

1 - Как да се упражнявате върху диетата на South Beach

evirgen / Е + / Гети изображения

Знаете ли как да се упражнявате по диетата на South Beach? Планът за тренировка не е включен в първоначалната програма за отслабване, така че някои диети не знаят, че трябва да се упражняват по време на диетата на South Beach. Но ако искате да отслабнете по-бързо, ще следвате плана за здравословен фитнес за Саут Бийч Диета или вашето собствено здравословно упражнение за добро здраве.

Така че защо се упражнява материя? Не само упражнението ви помага да изгорите повече калории, но също така помага да се подобри начина, по който тялото ви функционира. Ако тялото ви се движи удобно през целия ден, вие сте по-склонни да останете активни, да избирате здравословна храна и да поддържате позитивна перспектива, за да запазите вашата програма за отслабване на пистата.

2 - Основи на фитнес план за South Beach Diet Fitness Plan

Хосе Луис Пелаez Inc / Blend Images / Гети изображения

Диетата на South Beach Diet Supercharged Fitness Plan е организирана в три фази и е проектирана да работи заедно с фаза 1, фаза 2 и фаза 3 на South Beach Diet. Програмата за тренировки ви помага да изгаряте повече калории всеки ден, да подобрявате здравето си и да отслабнете по-бързо.

Как действа? Всяка фаза включва два основни компонента:

В него ще намерите конкретни подробности за това как да изпълните всяко от тези тренировки по време на всяка фаза. Абонатите за членство в South Beach Diet могат да получат достъп до фитнес програмата онлайн и чрез приложението. Програмата е добре организирана, лесна за работа и ефективна. Но ако нямате такива ресурси, това е добре. Просто използвайте тези съвети и ръководства за упражнения, за да останете активни и да отслабнете по време на фаза 1, фаза 2 и дългосрочно във фаза 3.

3 - Съвети за стартиране

Jamie Grill / Снимки на Тетра / Гети изображения

Преди да започнете плана за упражнения в South Beach Diet, трябва да се организирате с подходящи инструменти и оборудване. Това са някои от най-важните неща, които препоръчвам:

Добър ходене обувки

Правилните обувки са от съществено значение. Ако нямате добри обувки за ходене, посетете магазин за ходене или бягане в района си и се подгответе от специалист по обувки.

Удобно облекло

Не е нужно да носите здраво спандекс или скъпо спортно облекло, за да направите тренировка на South Beach Diet. Но трябва да носите дишаща тренировка, която позволява на тялото ви да се движи удобно.

Упражнение Мат

Обикновено не препоръчвам да използвате кърпа за удължаване и укрепване на упражненията, защото те се промъкват на някои етажи. Опитайте се да използвате лепкава мат (йога мат) за по-добра безопасност.

Ръчни тежести

Не е необходимо да използвате тежести до фаза 2 на тренировъчния план. Имайте предвид, че можете да използвате и домакински приспособления като бутилки за вода или кутии за супа, ако не искате да купувате тежести.

календар

Ще планирате предварително упражненията си, за да сте сигурни, че имате време да работите. Най-добър е хартиеният календар, защото можете да го публикувате на място, където ще го виждате всеки ден. Но можете и да използвате онлайн календар, ако предпочитате.

След като съберете основните неща за тренировката, започнете плана си за упражнения, като планирате вашите фитнес сесии за следващата седмица. Намерете 20-минутен блок всеки ден и писалка навреме, за да упражнявате. След това почетете този ангажимент по същия начин, по който бихте почетели работна среща, събитие за вашите деца или важна среща.

4 - Упражнения за фаза 1 на South Beach Diet

SelectStock / Vetta / Гети изображения

Диапазонът на тренировките "Саут Бийч Диета" е сравнително лесен. По време на Фаза 1 фокусът ви трябва да бъде върху плана за хранене. Този етап е най-трудната част от програмата за отслабване за много dieters, така че не искате вашата тренировъчна програма да добавя стрес. Така че не се притеснявайте да се облечете с упражнения през първите няколко седмици.

По време на Фаза 1 опитайте да получите 15-20 минути упражнения всеки ден. Ще намерите конкретен график, очертан в The South Beach Diet Supercharged . Но ако не разполагате с книгата, която е наред. Просто правете лесна тренировка за разходка един ден и след това цялото тяло се простира и укрепва сесия на следващия ден. Фокусирайте се повече върху последователността и се тревожете по-малко за правенето на перфектни упражнения. Целта ви по време на Фаза 1 е да изградите здравословен навик за упражнения.

5 - Саут Бийч Фаза 1 Съвети за упражнения

Юрген Рейш / Фотолибриране / Гети изображения

Когато започнете плана си за тренировка на South Beach Diet Phase 1, следвайте няколко основни съвета, за да се възползвате максимално от всяко упражнение.

Правете добро поведение при ходене

Застанете високи с раменете си, отпуснати от ушите си и нека ръцете ви да се люлеят естествено по вашите страни с всяка крачка. Механизмът на доброто движение ще ви помогне да останете енергични и силни по време на сесията.

Използвайте часовника

Най-добре е да използвате спортен часовник, за да проследите вашите интервали. Д-р Агатон предлага да се използва по-лесният метод "one-Mississippi" за всяка секунда, но ако слушате музика, може да е лесно да загубите следа.

Формулярът има най-голямо значение

Когато правите упражненията си за разтягане и укрепване, добрата форма прави голяма разлика, особено по време на фаза 1. Когато започнете ново упражнение, първо движете движението без тежести, за да научите правилната механика. След това добавете тегло, когато се чувствате добре с добра форма.

Използвайте мини-тренировки, за да останете последователни

Ще има дни, когато дори 20-минутна тренировка не се вписва в графика ви. И така, какво е решението? Прекъснете тренировката си в мини сесии. Направете 5-минутна разходка по време на вашата кафе-пауза на работа и след това отново след обяд. Добавете 10 минути пеша след вечеря и тренировката за деня е завършена. По време на стречинг и укрепване, направете кратка йога опция на бюрото си или укрепване на упражнения във вашия стол.

6 - план за упражнения на платформата "Саут Бийч Диета"

Blend Images / JGI / Jamie Grill / Гети изображения

Вашият план за тренировки на Саут Бийч Диета 2 ще включва упражнения, които изграждат сила и подобряват стабилността и баланса. Има упражнения на горната и долната част на тялото, очертани в The South Beach Diet Supercharged и за членовете онлайн. Но ако сте на Фаза 2 от South Beach Diet, можете също така да завършите собствената си проста тренировка за сила у дома, за да увеличите резултатите си за отслабване

По време на Фаза 2 ще продължите да правите интервални тренировки, но ще увеличите интензитета на вашите интервали, за да изгорите повече мазнини и калории. Седмичният график ще остане същият. Всеки ден ще се упражнявате в продължение на 20-30 минути, като редувате интервални дни за разходка с всички дни на тренировка.

Докато стоите в съответствие с програмата си, трябва да започнете да чувствате увереност и енергия, когато тренирате и през целия ден. Напомнете си за тези положителни ползи в дните, когато сте изкушени да напуснете.

7 - Упражнения за фаза 3 от South Beach Diet

: Peathegee Inc / Blend Images / Гети изображения

По време на плана за тренировки "Саут Бийч Диета" във Фаза 3 вие научавате как да създадете дългосрочен план за подобрена фитнес и дългосрочно здраве . Направете това, като планирате 1-2 седмична "строителна фаза", където бавно тренировките ви се увеличават с усилие, последвано от 1-седмична "компресорна фаза", в която работите при най-високата си интензивност. Седмицата, следваща седмицата със свръхзареждане, е това, което д-р Агатон нарича "мека фаза". През тази седмица продължавате да упражнявате, но намалявайте интензивността си и позволете на тялото си да се възстанови.

Също така ще продължите да правите пълни протези и упражнения за укрепване на тялото си. Има пълен план с подробни упражнения, илюстрирани в The South Beach Diet Supercharged и онлайн за членовете. Но не забравяйте, че правенето на нещо е по-добре, отколкото да не правите нищо. Така че, ако нямате достъп до книгата или услугите за членство, намерете безплатни инструменти и онлайн тренировки, за да се упражнявате всеки ден всеки ден.