Пийте алкохол на диета на South Beach

Имаш ли предвид Юга Плажна диета? Ако ви харесва някое чаша вино или бира, трябва да знаете, че ще трябва да промените навиците си за пиене по тази диета. Алкохолът е ограничен във всяка от фазите.

Фаза 1

Алкохолните напитки не се допускат по време на фаза 1 на диета "Южен бряг" . Фаза 1 е първите две седмици от диетата, когато правилата за хранене са по-ограничителни.

През това време ще избегнете напълно алкохол и ще бъдете пълноценен тигел. Ако сте с наднормено тегло, може да се наложи да удължите фаза 1 и това ще означава избягване на алкохол за по-дълъг период от време.

Единственото изключение от забраната за алкохол по време на Фаза 1 е използването на вино за готвене. Някои рецепти изискват малко количество вино (обикновено сухо бяло вино или сухо червено вино) за готвене на зеленчуци или месо. Сухото трапезно вино е почти без въглехидрати, така че можете да го използвате, докато готвите, без това да повлияе на успеха ви с диета или на кръвната Ви захар.

Бъдете внимателни за виното, което използвате. Десертните вина и алкохолните напитки не трябва да се използват за готвене поради съдържанието на захар. Ако правите сладка рецепта, като например плодова чиния или десерт, може да се обърне внимание на ликьор и дори малка сума има твърде много грамове захар. Прескочете го в рецептата или изберете да приготвите друго ястие.

Фаза 2 и Фаза 3

Фаза 2 от диетата на South Beach е по-малко рестриктивна от фаза 1.

По време на този етап от процеса на загуба на тегло, вие започвате да добавяте по-здравословни въглехидрати. Загубата на тегло обикновено се забавя до стабилна скорост от 1-2 килограма на седмица. Вие оставате във Фаза 2, докато не достигнете тежестта на целта си, а след това прехода към Фаза 3, по-малко ограничаваща фаза на поддръжка.

Някои напитки, като червено или бяло вино, могат да се консумират, след като започнете Фаза 2 от The South Beach Diet.

Д-р Агатон препоръчва сухи вина над други алкохолни напитки. Виното не е задължително да се счита за "здравословен" въглехидрат, но малки количества вино, консумирани с умереност, не е задължително да провалят вашия хранителен план.

Ако не сте винопиец, разрешени са и други алкохолни напитки. Светли бири и някои алкохолни напитки като бургон, джин, ром, саке, текила, водка могат да се консумират. Разбира се, размерът на порцията е ключов.

Препоръчва се да ограничите консумацията си до две порции на седмица. Какво е сервиране?

Миксерите трябва да бъдат некалорични, а не захаровани тоник вода. Помислете за смесване с пенливата вода или продавача. Висококалоричните, подсладени миксери са извън границите.

Някои напитки остават извън границите дори по време на Фаза 2 и във фаза 3 на The South Beach Diet. Те включват пълна калория бира, ликьор като Kahlua, ракия и вино охладители (поради добавена захар). Трябва да избягвате захарни коктейли като маргарита и май таис

Не на последно място, ако сте на диета в South Beach и вие ще се нахранете, уверете се, че е по време на или веднага след хранене, защото това ще повлияе на начина, по който кръвната ви захар реагира напитката.

Защо да избягвате алкохола

Алкохолните напитки съдържат малко въглехидрати, които са главните цели за премахване на диетата на South Beach. Така че може да се чудите защо алкохолът е на "лошия" списък за този хранителен план. Причината е свързана с начина, по който алкохолът се преобразува от тялото ви. Алкохолът се превръща в захар, когато го консумирате. Това превръщане на алкохола в захар, след като се абсорбира, ще доведе до скока на кръвната Ви захар. Бузата също се метаболизира от тялото ви, преди да се използват други здравословни хранителни вещества.

Не забравяйте, че целта на Фаза 1 е да изравните кръвната си захар, така че жаждата за "лоши" въглехидрати ще намалее и ще започнете да губите тегло.

Когато избягвате алкохола на диета "Южен бряг" и когато ограничите алкохола по време на фази 2 и 3, вие позволите на тялото ви да функционира в по-стабилно състояние и да помогне за намаляване на апетита за по-малко здравословни храни.