Ръчни срещу моторизирани бягащи пътеки

Предимствата и недостатъците на неблагоприятните видове

Бягащите пътеки идват в две основни сортове - моторизирани и немоторизирани. Вашата тренировка ще бъде различна в зависимост от вашия избор. Вие ще трябва да положите повече усилия в тренировка на ръчна неблагодарна, но повечето моторизирани бягащи пътеки имат по-добри характеристики и конструкция.

Ръчната бягаща пътека с извити колани е по-нова подкатегория. Те съперничат на най-добрите моторизирани бягащи пътеки в здрав дизайн, както и с високи цени.

Те са се превърнали в любимец на спортни треньори и можете да ги видите в местната фитнес зала. Сравнете тези категории и вижте кой тип неблагодарна ще работи най-добре за вашите нужди.

Ръчни бягащи пътеки

На ръчна бягаща пътечка действието на краката ви срещу палубата движи колана. Коланът се движи само ако го преместите. Както бегачите, така и пешеходците полагат повече усилия върху извита лента без моторизирана неблагодарна, отколкото на моторизирана неблагодарна. Това има фитнес предимства, тъй като потребителите могат да получат своите сърдечни честоти в по-висока зона при по-ниска скорост. Едно проучване установи, че субектите изразходват 30% повече енергия със същата скорост. Но компромисът е, че те предпочитат да бягат или да ходят по-бавно, за да поддържат усилията си постоянни.

Друго проучване сравнява извитата лента за бягаща пътека с моторизирана бягаща пътека и надземно движение. Пътниците имаха много по-високи сърдечни честоти със същата скорост, когато на извитата лента за бягане - повече от 20 бита на минута по-високи средно.

Наблюдателите с по-лека тежест трябваше да работят по-усилено, за да преодолеят съпротивлението на коланите.

Наблюдателите ще намерят, че повечето ръчни бягащи пътеки са неподходящи поради тяхната по-нестабилна конструкция и трябва да имат предвид само моделите с извити колани. Ходещите могат да бъдат удовлетворени от модела с плосък колан или извит колан и да могат да получат по-интензивна тренировка с по-ниска скорост.

Плюсове на ръчни бягащи пътеки

Недостатъци на ръчните бягащи пътеки

Ръчни ревюта за неблагодарна

Плоските немоторизирани бягащи пътеки събират слаби ревюта като цяло както от експерти по неблагодарна, така и от потребители. При избора на един от тези модели, потърсете потребителски тегловен капацитет от най-малко 325 паунда, тъй като това е най-добрият показател за качеството на строителството. Проверете гаранцията и избягвайте всяка от тях с гаранция под една година. Можете също така да проверите качеството на марката в сайтове като TreadmillDoctor.com, които не привличат удари. От моделите с плосък колан, най-добрият преглед включва:

Задвижваните немоторизирани бягащи пътеки често не са включени в кръг от прегледи. Категорията е нова и има по-малко модели и производители. Те също така идват на премия цена, с $ 5000 или повече, типични за входните модели. Те са изградени основно за търговския пазар, което изисква по-голяма трайност от вътрешния пазар. Ще видите гаранции от 10 години върху рамката. Моделите, които можете да очаквате от местния здравен клуб, включват:

Моторизирани бягащи пътеки

С моторизирана неблагодарна машина, моторът поставя колана в движение и вие имате съдействие, когато ходите или бягате. Мощността на двигателя е един от големите фактори за качеството на машината. Трябва да търсите поне 1,5 непрекъсната конски сили (CHP). Нуждаете се от по-голям двигател за по-тежки потребители и по-високи скорости.

Плюсове на моторизирани бягащи пътеки

Недостатъци на моторизираните бягащи пътеки

Моторизирани ревюта за неблагодарна

Ще намерите много сайтове, които оценяват бягащи пътеки, както тези, които използват експертни мнения, така и тези, които обобщават потребителските отзиви. Ще трябва да ги прочетете критично. Потребителските рецензии са изобилни за моделите в края на пазара, но е трудно да се намери приемливо качество моторизирана неблагодарна за под $ 1000 . Ремонт сайт неблагодарна TreadmillDoctor.com дава добър преглед на качеството на марката и историята, така че можете да видите колко добре те държат да използват. Търговските марки, които имат най-добра репутация за качество, включват NordicTrack, True, Vision, Sole и Precor.

Ето някои, които са добре прегледани, за да разгледате:

Намиране на най-добрите неблагодарна сделки

Най-добри сделки за новите бягащи пътеки ще намерите през януари, тъй като търговците на дребно се възползват от фитнес резолюциите. Това също е, когато ще видите най-добрия избор. До юни може да започнете да виждате приключващи продажби на модели, които остават на склад. Имайте предвид, че повечето бягащи пътеки се продават целогодишно далеч под предложената от производителя цена на дребно, така че винаги трябва да пазарувате за сделки. Тя може да плати, за да прекара време да разговаря с дилър за това как планирате да използвате неблагодарна ходене, бягане, множество потребители и видове тренировки. Те могат да ви помогнат да решите какви функции имате нужда.

Ще получите най-много машина за парите си, като купите по-качествено използвана бягаща пътечка. Много хора продават леко използваните бягащи пътеки след като решенията им изчезнат или когато трябва да се движат. Потърсете страхотни оферти от частни продавачи през лятото. Може да имате възможност и да купувате колани, използвани в търговската мрежа, от гимнастически салони, които актуализират машините си. Проверете коментарите на моделите, които ви интересуват, и вижте как те са задържали купувачите. Попитайте продавача колко дълго са имали неблагодарна, колко често е бил използван и дали са извършвали редовна поддръжка на неблагодарна .

Големият фактор, който трябва да вземете, е доставката и настройването на неблагодарна. За новите бягащи пътеки това може да бъде включено или на разположение срещу допълнително заплащане. Тъй като тези машини могат да тежат над 100 килограма и са обемисти, може да се окаже борба да ги получите на горния етаж. Ако купувате употребявана машина, може да се наложи да я уредите сами. Транспортните разходи също могат да бъдат много високи, ако не са включени в покупната цена.

Словото от

Неблагодарна може да ви даде страхотна кардио тренировка, но трябва да сте сигурни, че получавате подходящата машина за вашите нужди. Опитайте различни бягащи пътеки във фитнес за да се запознаете с функциите, които предпочитате. Може дори да решите, че най-добрата тактика е да използвате неблагодарна в здравен клуб, училище или фитнес зала, вместо да купувате такъв за вашия дом . Възможно е да можете да превключвате напред и назад между извита немоторна бягаща пътека и висококачествена моторизирана неблагодарна, за да получите разнообразие от тренировки.

> Източници:

> Едуардс РБ, Тофари П. Дж., Кормак С.Д., Уайт ГД. Немоторизираната бягаща пътека е свързана с по-високи кардиометаболни изисквания в сравнение с надземната и моторизираната бягаща пътека. Граници във физиологията . 2017; 8. Дой: 10.3389 / fphys.2017.00914.

> Смолига JM, Hegedus EJ, Ford KR. Повишена физиологична интензивност по време на ходене и бягане на немоторна, извита бягаща пътека. Физикална терапия в спорта . 2015; 16 (3): 262-267. Дой: 10.1016 / j.ptsp.2014.09.001.