5 най-добри сгъваеми бягащи пътеки за продажба през 2018 година

Спестете място и вземете страхотна тренировка за тренировки

Сгъваема бягаща пътечка е чудесно решение за по-малки жилищни помещения или многофункционални стаи. Качеството на сгъваемите бягащи пътеки се е подобрило значително през годините, според експерт Фред Уотърс, така че купуването на нов модел може да е по-добре от получаване на използван модел.

Трябва да потърсите модел, който е лесен за сгъване и за настройка, или е по-малко вероятно да го използвате по свое усмотрение. Много хора купуват сгъваема бягаща пътечка и след това я оставят настроени или никога не се разгръщат и я използват. Също така потърсете другите индикатори за качество на бягащата пътека за стабилност, мощност на двигателя, тегловен капацитет и гаранция.

ProForm Pro 2000 е бюджетен модел, който получава високи оценки за конструкцията, ергономията и обхвата на упражнения. Има мощен двигател с мощност 3.5 к.с., който може да побере тегло до 300 паунда и скорост до 12 мили / ч. Той е съвместим с iFit, така че можете да се възползвате от разнообразието от тренировки с тази добавка. Той не само има наклон до 15 процента, но и спад до 3 процента, което е голямо предимство за обучение за реални условия. Той има детектор за захващане с EKG и се предлага с безжичен монитор за сърдечна честота. Палубата е 22 инча по 60 инча. Моторът и рамката имат доживотна гаранция.

В NordicTrack C1650 също така събира високи рейтинги на по-ниска цена. Моторът е мощен 3.5 CHP, който може да поддържа максимална скорост от 12 мили / ч и да побере потребителите до 300 фунта. 10-инчовият уеб-съвместим и iFit-съвместим сензорен екран ви предлага 34 различни приложения за тренировка, които ви позволяват да избирате тренировки, които се основават на калориите, които изгарят, сърдечната честота , наклона и скоростта. Изберете маршрут на Google Карти и той ще коригира наклона, така че да съответства на терена или да преглеждате мрежата, докато работите. Коланът на протектора е широк 20 инча и дълъг 60 инча. Неблагодарна е предназначена за намаляване на шума и вибрациите. Той е снабден с пулсомер и е съвместим с безжични монитори за сърдечна честота. Тя има наклон до 12 процента, но няма спад.

Винаги с най-висок рейтинг, Sole усъвършенства F85 от 2017 г. с мотор с непрекъснат режим на работа от 4.0 к.с., който е един от най-мощните в неговия ценови диапазон ($ 1500 до $ 300) . По това време те също така добавиха възможността за прехвърляне на тренировъчните данни на Bluetooth в приложението "Соли" или други приложения за фитнес. Той има широка 22 инчова палуба и е с дължина 60 инча. Той е предназначен за потребители до 400 паунда. Sole F85 има както EKG, така и четец за сърдечен ритъм на гърдите . Той идва с шест стандартни тренировки, две потребителски програмирани тренировки и две контролирани от сърдечния ритъм програми. Има вентилатори за охлаждане и високоговорители с порт за вашия iPod или друг MP3 плейър.

Искате ли да останете свързани по време на неблагодарна, без да се опитвате да захващате лаптопа или iPad на дисплея? Reebok 1910 идва с 10-инчов сензорен дисплей с уеб браузър, задвижван от Android. Ако имате домашна безжична връзка, можете да сърфирате в интернет, докато вървите или бягате. Можете да използвате опционалния модул iFit Live за персонализирани тренировки. Потребителите обичат тренировките на Google Карти, откъдето изтегляте маршрут, и можете да видите улицата като разходка или да стартирате практически там. Също така има функция на спад от -3%, в допълнение към 15% наклон, така че можете да се спускате надолу, както и нагоре. Самата бягаща пътека не е напомняща, с мощност 4.25 к.с., предназначен за потребители до 400 паунда. Той има 40 тренировъчни приложения и две видео тренировки. Включен е и полярен безжичен монитор за сърдечна честота на гръдния колан , а също и с пулсов монитор. Това е доста пакет.

Единичният F80 също е модернизиран от 2017 г. с мотор с непрекъснато захранване 3,5 к.с. Тя ще работи до 12 мили / час и ще настанят потребителите до 350 килограма. Тя работи по-тихо и по-гладко, отколкото преди. Той има безжичен контролен панел за сърдечен ритъм и пулс. Тренировките включват шест стандартни програми, две сърдечни програми и две програми, дефинирани от потребителя. По-новите модели имат Bluetooth възможности за свързване с фитнес приложения. Той често се оценява като най-добрата купува от ретроспециалисти.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .