Texas Roadhouse Хранителни факти: Избор на меню и калории

Високо и ниско калорични избори в Texas Roadhouse

Когато посетите Texas Roadhouse, вероятно не очаквате да се насладите на приятно хранене. В действителност, случайни място за хранене е известно, че осигурява сърдечни ястия за гладни яденици. Има няколко варианта, които могат да ви помогнат да поддържате плана си за здравословно хранене.

Анализиране на храненето в Texas Roadhouse

Намирането на Texas Roadhouse калории и данни за храненето може да бъде малко предизвикателство.

Според уебсайта на компанията: "Тъй като правим храната ни от самото начало - включително беконът, крутоните и превръзките - е невъзможно да се предостави точна хранителна информация поради малки промени, които зависят от това, което подготвя храната".

Компанията продължава да обяснява, че в миналото имаше проблеми с предоставянето на неверни данни за храненето (включително заплахи за съдебни действия), така че вече не дават конкретни данни или не предлагат глутен меню.

Но това не означава, че трябва да изхвърлите желанията на диетата си, когато вечеряте в Texas Roadhouse. Има още няколко неща, които можете да направите, за да запазите плана си за здравословно хранене на път, когато ядете там.

Първо, можете да проверите броя на калориите онлайн. На уебсайта е предоставено интерактивно меню, а прогнозите за броя на калориите заедно с кратките описания на храните са изброени с обща информация за размера на порциите. Въпреки че може да не получите точен брой калории, можете да видите кои елементи са по-диетични и кои са по-малко.

След това можете да контролирате части . Пълните предястия в повечето ресторанти, включително и този, са много по-големи, отколкото трябва да бъдат. За да избегнете прекомерно отдаване под наем в Texas Roadhouse, изберете здравословен, сърдечен артикул, който ви харесва и го споделяйте с приятел или две.

Калории в популярната фабрика в Тексас

Докато всички във вечерята ви ще се насладят на различна част от менюто на Texas Roadhouse, вероятно някои популярни предмети ще изкушат почти всички.

Популярните елементи вероятно ще включват:

Както можете да видите, тези популярни продукти вероятно ще осигурят повече калории, отколкото е необходимо да останете на плана за здравословно хранене.

Texas Roadhouse Nutrition - най-здравословния избор

Най-добрият ви залог за здравословно хранене в Texas Roadhouse е намирането на няколко малки елемента и съставянето на а ла карт табела. Изберете от тези по-здравословни опции от менюто, за да запазите храната си на място.

Тексас Хаус хаус - най-малкото здравословен избор

Най-високите калории и най-високото съдържание на мазнини в менюто на Texas Roadhouse ще бъдат елементи, които са или очукани и пържени, или много големи (или и двете).

И накрая, десертите ще изпращат вашите калории на върха. The Big Ol 'Brownie се допълва от ванилов сладолед и шоколадов сос. Този единичен десерт осигурява 1220 калории и много мазнини и захар. И въпреки че Apple Classic на баба включва плодове и звуци, сякаш може да е по-здравословна, тя все още е натоварена с калории. Този домашен пай, покрит с ванилов сладолед и карамелен сос от мед канела, осигурява 1260 калории.

Слово от

Всеки трябва да може да се отдаде на някое време. Ако обичате да посещавате ресторанти, предлагащи храни с по-висока калоричност, това не е непременно умно да ги избягвате напълно. Ако направите малко проучване за храненето на Texas Roadhouse, преди да тръгнете, вероятно ще сте в крак с начина си на хранене. Когато не се чувствате лишени, е по-лесно да се придържате към план за здравословно хранене в дългосрочен план, за да постигнете не само целите си за здраве и уелнес.