Fitdesk преглед

Велосипед докато работите

FitDesk е достъпно компактно бюро за велосипеди. Ако установите, че сте седнал през по-голямата част от деня, това бюро ви позволява да използвате лаптоп или да се занимавате с други дейности, докато се движите. Изследванията показват здравословните рискове от заседанието все още прекалено много през целия ден.

Можете да превърнете нормалното време в активно време, като изгаряте повече калории на ден .

За тези от нас, които получават голяма част от нашето упражнение от ходене или бягане, стационарният цикъл използва противоположните мускулни групи - квадрицепсите вместо hamstring и gluteus.

FitDesk v2.0 се подобри при оригиналния дизайн. Квадратурата на бюрото е регулируема. Разполага с регулируема подлакътна част с профилирани масажни ролки. Тя има облегалка на седалката, така че можете да изберете да се облегнете назад или напред. Има чекмедже за съхранение на дребно.

FitDesk като просто решение за бездействие

Докато се разхождам много, прекарвам по-голямата част от моя ден в компютъра. Също така не давам на моите противоположни мускули на краката голяма тренировка. FitDesk звучеше като приятно решение. Първо, цената беше правилна, под $ 250.

FitDesk пристигна в една кутия и се нуждаеше само от няколко неща, събрани с включените инструменти. Трябва да прикрепите повърхността на бюрото с пяна към кормилото, да прикрепите седалката и педалите и краката, които се балансират.

Той тежи 45 килограма, така че може да поискате помощ, ако трябва да го носите на горния етаж.

За нормална употреба, бюрото може да остане неподвижно или да го сгънете, за да заемате малко по-малко пространство. Това е 45 инча отпред до гърба и 16 инча отстрани. Сгъната, тя е 28 инча отпред-назад.

FitDesk е предназначен да се използва за тренировка с ниска интензивност, така че напрежението върху цикъла не се увеличава.

Искате да можете да педалите докато вършите нормалната си работа на компютъра, или да играете игри, да гледате телевизия или да четете. Това означава да не се разсейва, а да ви даде повече активност. Ако търсите тренировка за велосипед, за да получите сърдечен ритъм, това не е така.

FitDesk има ограничения за тегло от 250 паунда за потребителя. Чувствах, че е доста стабилна за моята употреба. Седалката е умерено удобна. Не се нуждаете от подплатени боксерки, за да ги използвате за 30 минути в даден момент. Установих, че е най-удобно да се използва за 15 минути в даден момент.

Използвайте компютър

FitDesk идва с монитор за употреба, който показва продължителността на тренировката, скоростта, разстоянието и изгорените калории.

Тихо, но здравословно

FitDesk е почти безшумен за употреба, което го прави идеален за използване в офиса или при гледане на забавления. Можете да се движите безшумно докато вършите обичайните си заселнически дейности.

С FitDesk е трудно да се използват оправдания, че е твърде студено, горещо, влажно или ветровито, за да влезе в някаква дейност като прекъсване на работата. Не можете да кажете, че сте твърде зает. Можете да го използвате по телефона, да изпращате текстови съобщения, да отговаряте на имейл, да пишете, да работите върху електронни таблици или да четете отчети от други хора. Никой наистина не трябва да знае, че всъщност използвате цикъла.

За разлика от бюрото за бягаща пътечка , ми харесва да мога да седя и да се разхождам. Лесно ми е да използвам клавиатура по време на колоездене, за разлика от ходенето. Други могат да намерят бавно ходене на бюрото за бягаща пътечка, за да бъдат по-малко разсейващи. Не съм имал проблем с движението при FitDesk, което може да е проблем, когато се опитвате да четете, докато използвате неблагодарна.

Аз обикновено се промъквам в чифт минималистични спортни обувки, когато използвам FitDesk у дома. Но тя ще работи с повечето обувки. Тъй като не увеличавате сърдечната честота си значително, не е нужно да се променяте в специална тренировъчна екипировка, за да я използвате. Освен ако не носете плътна или много къса пола, всеки офис или дрехи за дрехи работят добре.

Сравнение на FitDesk срещу DeskCycle

DeskCycle е малък педален цикъл, който можете да поставите под редовното си бюро за педал, докато работите. Предпочитах по-голямото напрежение, което бих могъл да постигна с DeskCycle срещу FitDesk. Също така харесах да мога да използвам обикновения компютър, а не лаптоп.
Преглед: DeskCycle

Най-долу в FitDesk

Аз съм много доволен от моя FitDesk. Мога да го използвам в дома ми, без да смущавам съпруга си. Всеки един от дейностите помага.