Авокадо: Отслабване приятел или враг?

Авокадото успява да бъде едновременно безкраен и модерен. Зеленият плод (ю, това е плод) се използва в класическите като гуакамоле и салата Cobb и в момента се появява в безброй ресторанти. Но, може ли вездесъщият авокадо да бъде добър за вашата игра за отслабване?

Преглед на претенциите за загуба на тегло

Здравите мазнини и диетичните фибри са свързани със ситостта. Слаботостта може да доведе до намаляване на прекомерното хранене. Храненето по-рядко води до загуба на тегло. Но тези атрибути не са уникални за авокадото.

Докато авокадото може да бъде здравословно допълнение към вашата диета, важно е да сте наясно с факта, че те са сравнително калорични. Малко авокадо (около 40 грама) има около 180 калории и 17 грама мазнини. И има абсолютно такова нещо като прекалено много мазнини - дори и здравословния вид.

Само защото авокадото е здравословно и задоволяващо не означава, че трябва да ги ядете с пълно изоставяне.

Не само, че може да предотврати загуба на тегло, тя всъщност може да доведе до наддаване на тегло. Определено се наслаждавайте на тях - само с умереност!

Когато сте в Съмнение, претегляйте го

За най-точна информация, претегляйте частта си от авокадо с хранителна скала. Всяка унция има около 45 калории, 4 грама мазнини, 2,5 грама въглехидрати, 2 грама фибри и 0,5 грама протеин.

Кухненските везни са евтини и са чудесни инструменти за управление на теглото. Ако не сте в състояние да претегляте вашето авокадо, ето някои препратки:

1-унция авокадо е равна на:

Съвети за добавяне на авокадо към вашата диета

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!