9-те най-добри аксесоари за пътеки за бягане в България през 2018 година

Нещата, от които се нуждаете за вашата неблагодарна

Купихте машината за упражнения или бягащата пътечка и сега имате нужда от няколко аксесоари за бягащи пътечки, за да я използвате по-приятно. Искате да запазите бягащата пътечка добре с елементи като мат и почистващ комплект. Вие също така ще искате да добавите аксесоари, които ви позволяват да получите по-добра тренировка чрез използване или гледане на приложения, или да намалите скуката си неблагодарна с четене или видеоклипове.

Неблагодарна подложка предпазва както бягащата пътека, така и вашия под или килим. Това ще спести износване на вашия под или килим от носещите стъпала на бягащата пътека и ще предпази потта от навлажняване. Подложката също ще улесни вакуума около бягащата пътечка, за да предпази праха, козината на домашни любимци и влакното от килими от мотора и колана. Тези частици могат да причинят вреда с течение на времето. Една неблагодарна подложка също потиска вибрациите и шума.

Повечето treadmills имат предварително зададени тренировки, които можете да използвате от конзолата. Но можете да запазите нещата интересни с приложения и видеоклипове, които вдъхновяват вашата тренировка и ви показват страхотна гледка, докато вървите или бягате на бягащата пътечка. Някои от тях са изтънчени с тичане или ходене на виртуален маршрут, тъй като скоростта на движение на небето и наклона се променят съответно. Приложения като BitGym и абонамент за системата iFit ви дават достъп до голямо разнообразие от тренировки и достъп до тренировки. Можете да се уверите, че използвате тези системи с най-доброто от вашата бягаща пътечка.

Защитете вашата бягаща пътека и предотвратявайте проблеми, като я поддържате чиста и се представя добре. Комплекти за поддръжка на бягаща пътека включват почистващ разтвор, четка за миене, апликаторна пръчица и инструкции. Не трябва да използвате само смазка на бягаща пътечка. Специалистът по ремонт на бягащи пътеки Дан Томпсън предупреждава да не се използва WD-40. Вместо това, консултирайте се първо с ръководството на потребителя или производителя и купете лубрикант, който е специфичен за неблагодарна.

Можете да поддържате връзка с любимите си видеоклипове и приложения, ако имате сигурен начин да монтирате iPad или таблета си на неблагодарна. Тези държачи за таблети ще помогнат за позиционирането на таблета, където искате, за най-добро гледане по време на тренировка. За разлика от поддръжката на устройството ви на четец или четец за четене, държачът на таблетката ще го държи здраво, за да не падне, тъй като неблагодарна вибрира, докато ходите или бягате.

Четенето може да бъде добър начин да разсеете себе си, докато упражнявате. Тази стойка преминава през монитора на вашата неблагодарна или друга машина за упражняване на сърдечно-съдови заболявания. Ясно е, като ви позволява да виждате контролите отдолу, докато държите книгата или списанието си. Можете да го използвате и за таблет или е-четец, ако това е вашето предпочитание.

Ако искате да гледате телевизия, докато се наслаждавате на вашата бягаща пътечка и не се намира, където можете да гледате вашия голям екран, може да искате да получите по-малък екран на стойка, която можете да видите. Това е правилно под ъгъл, за да видите, когато използвате неблагодарна.

Ще трябва да останете хидратирани, докато тренирате на неблагодарна. Използвайте бутилка с вода, която може да се зарежда отново, без BPA . Това ще бъде добро за вас и добро за околната среда в сравнение с бутилките за еднократна употреба. Може да се наложи да се уверите, че тя се вписва в държача за бутилки, ако вашата неблагодарна има такава. Camelbak прави няколко дизайна идеални за употреба от хора по време на тренировка. Едишната бутилка е устойчива на разливане и можете да пийнете през клапана, без да се налага да накланяте бутилката пред лицето си. Той също така е безопасен за съдомиялни машини, така че да можете да го почиствате добре при употреба.

Една добра серия от слушалки или слушалки ще ви накара да включите в мелодията си, вместо да мислите за това, какви са краката и белите дробове на бягащата пътечка. Дизайнът на спорта е направен така, че да не се изплюе от потта и да остане в ушите ви, докато влагате мили. Ако използвате дизайн на Bluetooth, няма да имате кабели, които могат да ви поемат по време на упражнения. Това ще ви позволи да се свържете с телефона, таблета или приложенията си. Monster iSport Bluetooth Earbuds имат уши, устойчиви на изпотяване, и се заключват в ушите ви, така че те да не се губят свободно, докато ходите или бягате на бягащата пътечка. Те имат обхват от 30 фута и можете да приемате и осъществявате повиквания с помощта на микрофона и контролите.

Пешеходният експерт Rob Sweetgall ви дава сърдечно-съдови програми и програми за отслабване за всички нива на пътеките за бягане (96 страници). Сайта на издателя

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .