Купете домашна бягаща пътечка

Разликата между домашни бягащи пътеки и тренировъчни машини за здравето на клуба

Една неблагодарна за търговска употреба трябва да бъде постоянна ежедневна употреба. Като цяло те са построени като резервоар. Неблагодарна за домашна употреба е съвсем различна история. Вместо да работи за 10 часа на ден, може да се използва само няколко часа седмично. Това са само няколко насоки, които са важни при закупуването на домашна бягаща пътечка.

Купуването на правилната неблагодарна вече ще ви попречи да купите отново в близко бъдеще.

Колко да похарчите за домашна бягаща пътечка?

Една добра неблагодарна не е евтина. Повечето хора не знаят какво струват домашна бягаща пътечка. Те може би са видели илюстрационните бягащи пътеки в Wal-Mart за няколко стотици долара и имат концепцията, че това е началната цена. Грешка!

Бягащите пътеки са машини, които, ако се използват редовно, прекомерно бият. Ето защо, ако искате една домашна неблагодарна, която ще продължи, ще трябва да изхвърлите няколко долара. Бих препоръчал за добра пешеходна пътека, която да издържа на редовна употреба, започвате някъде в диапазона от $ 1,000.

От друга страна, не е нужно да харчите 3000 долара на домашна бягаща пътечка, която ще използвате от време на време за ходене. Освен ако нямате мания за големи, скъпи играчки.

Как ще използвате домашната бягаща пътека?

Обучавате ли се за маратон или обичате да ходите небрежно?

Разликата може да доведе до няколко хиляди долара разходи.

Какви са Вашите краткосрочни и дългосрочни фитнес цели?

Първоначално можете да планирате да използвате вашата домашна бягаща пътечка да ходите няколко пъти седмично, но кой знае къде можете да отидете от там. Докато напредвате, можете да започнете да ходите или да бягате 5 или 6 пъти седмично. Моделът, който възнамерявате да купите сега, ще бъде ли изхвърлен под това постоянно напрежение? По-лесно е да прекарате няколко стотин допълнителни долара сега, след това да се наложи да се отървете от текущия си модел и да купите домашна неблагодарна, която да издържи на бъдещите ви фитнес цели.

Каква е теглото и височината на потребителите на бягаща пътека?

Когато работите върху бягаща пътечка, ударът е 2 1/2 пъти по-голямо от телесното тегло. Ударът от ходенето е значително по-малък. Ето защо хората, които тежат над 200 килограма, трябва да помислят за неблагодарна, която да издържа на допълнително въздействие. Повечето производители на бягащи пътеки преувеличават ограничението си на тегло с до 50-75 кг.

Колко хора ще използват домашната бягаща пътека?

Ако повече от един човек ще използва неблагодарна, което означава поне двойно използване. Помислете за злоупотребата, която трябва да мине през неблагодарна, когато се използва редовно. Ето защо евтината бягаща пътека не трае и затова те са подкрепени с краткосрочни гаранции. Основни упътвания:

Гаранциите на бягащата пътека отразяват качеството

Едно последно предложение, което е изключително важно, е да закупите неблагодарна, която има разумна гаранция. Гаранциите са изявление за качеството на машината. Производителят не може да върне неблагодарна с големи гаранции, ако е слабо построен и изработен с евтин компонент. Те щяха да се счупят. Препоръчвам ви да закупите неблагодарна с минимална 5-годишна гаранция за двигателя, 2-годишна гаранция за части и покрита за една година услуга.

За автора : Фред Води работи в неблагодарна индустрия и ревюта бягащи пътеки.