Отслабване чрез обучение за силата на жените

Използвайте сила тренировка, за да отслабнете бързо

Дами, сте разочарован от текущата си тренировъчна програма? Е, това е време да опитате загуба на тегло чрез силови тренировки. Популярните тренировки, като класове за въртене и аеробика, са добри за вашето тяло. Но също така можете да отслабнете със здравословното обучение. И за много dieters, тя работи по-добре от всяка програма за отслабване тренировка те са се опитали преди.

Постигане на загуба на тегло чрез обучение за силата

Сила обучение предлага много предимства.

Повдигането на тежестите ви помага да изгладите мускулите си и да намалите риска от нараняване. Тя може да ви помогне да изглеждате по-тънки и това е чудесен начин да укрепите проблемни места като "прилепни крила" на ръцете си.

Изграждането на мускулите носи много допълнителни предимства, включително:

А някои упражнения за подобряване на здравината също могат да ви помогнат да отслабнете.

Изненадани ли сте? Има мит, че използването на тежести може да доведе до насищане на жените. Но използването на леки или средни тежести няма да има такъв ефект. Така че, ако виденията на един богат културист поп в главата ви, когато мислите за силата на тренировка, е време да промените решението си, защото засилването ще ви помогне да станете по-бързи от аеробни упражнения сами.

Калории, изгорени по време на силата обучение

Изследванията показват, че тези, които следват тренировъчна програма за здравословно състояние в продължение на два месеца, са изгаряли средно по 200 калории повече на тренировка, отколкото тези, чиито тренировъчен режим не включва тренировки за сила.

Предимствата на тренировките за сила дори продължават, когато сте в покой. Вашият метаболизъм остава повдигнат за известно време след тренировка, дори и да сте неактивни. Докато някои съмнителни хранителни добавки могат да обещаят, че ще ви помогнат да отслабнете, докато спите, упражненията поддържат това обещание.

Как да започнете тренировка за сила, за да отслабвате

Можете да направите проста тренировъчна програма у дома с основни упражнения, които изискват малко или никакво оборудване.

Можете също да направите своя собствена модифицирана версия на вдигане на тежести с битови предмети, ако не можете да си позволите набор от глупави звънци в момента.

Как започвате? Просто задръжте една кутия супа във всяка ръка и направете няколко гръдни упражнения, за да затегне горната част на тялото. След това добавете няколко упражнения, за да омекотите ръцете си. Можете да направите своя собствена програма или да следвате стъпка по стъпка тренировка, разработена от обучител .

Тъй като нивото на фитнес се увеличава, преместете се на по-тежки позиции малко по едно и също време. Опитайте да напълнете малка бутилка мляко или вода с малко пясък или котешка постелка и след това увеличете количеството, за да направите теглото по-тежко.

Междинно обучение за здравина, за да отслабвате

Когато почувствате, че е време да го изстреляте, трябва да помислите за закупуване на съпротивителни ленти или леки нежни камбани. Тези аксесоари за тренировка за силата обикновено са евтини и заемат малко място във вашия дом. Някои състави за съпротива дори идват с видеоклипове, които предоставят инструкции стъпка по стъпка, за да ви помогнат да научите как да ги използвате.

Щом разполагате с вашето оборудване, е време да увеличите тренировъчната си програма. Вижте евтини или безплатни онлайн видео тренировки, които да следват в личния живот на вашия дом. Или да наемете тренировъчно DVD от библиотеката.

Разширено обучение по сила, за да отслабвате

Готови ли сте да отидете на голямо време?

Задайте среща в салона или в местното читалище за провеждане на обиколка и силна консултация с личен треньор . Уверете се, че треньорът отделя време, за да ви покаже как да използвате всяка машина за повдигане на тежести. Възползвайте се от възможността да зададете всички въпроси, които може да имате. Също така трябва да знаете какво ниво на теглото да започнете. Не искате да унищожите напредъка, който сте постигнали, като вдигате прекалено много, прекалено скоро или използвате машината неправилно или неправилно, което може да доведе до нараняване.

Колко здраво обучение за отслабване?

За да отслабнете, само 2-3 дни в седмицата на вдигане на тежести ще направим трик.

Изследване, проведено в университета в Арканзас, показва, че субекти, които са тренирали два дни в седмицата, получават същите предимства като тези, които изпомпват желязо три дни в седмицата.

Така че кои дни са най-подходящи за вдигане на тежести? Можете да изберете всеки ден, който желаете. Но експертите препоръчват да пропуснете деня между силните тренировъчни сесии, за да починете мускулите си. Например, можете да направите силен тренировка само в понеделник и сряда или само във вторник и четвъртък и да получавате достатъчно тренировки, за да видите резултатите.

За да се възползвате максимално от програмата си, не забравяйте за аеробните или кардио тренировки. Можете да следвате кардио тренировката си със силна тренировка всеки ден и трябва да видите видими резултати за няколко седмици.

Не се паникьосвайте, ако скалата показва малко увеличение на теглото. Мускулите тежат повече от мазнини, но броят им може да се покачи, но ще получите доказателство, че вашето тренировъчно обучение работи. Вашите дрехи ще се поберат по-спокойно, заради цялостното обучение за тонизираща сила.

* Редактиран от Malia Frey, Отслабване Експерт