Как да разкараме ръката

Докато някои жени се притесняват за размера на бедрата, корема или бедрата си, други жени смятат, че имат тлъсто ръце. Дали ръцете ви изглеждат стегнати и твърди, колкото искате? Ако не, не сте сами. Почти всички жени се борят с известна степен на недостатъчност в горната част на тялото и някои от нас дори прекарват часове във фитнеса, опитвайки се да изгубят ръцете на мазнините или недостатъчност в горната част на гърба.

Ако сте решили, че е време да загубите ръцете си, използвайте това ръководство като свой ресурс. Ще научите какви упражнения да правите, какви ястия работят най-добре и какво да правите за захващане на мазнините, когато диетата и упражненията не работят. Изберете една тренировка, която да правите всеки ден, но се опитайте да направите нещо в повечето дни от седмицата, за да получите резултати, които вие (и вашите приятели) ще забележите.

3 Начало тренировки за загуба на ръката мазнини

Майк Кемп / Гети изображения

Не е нужно да ходите в салона или да се присъедините към тенденцията на военния боен лагер, за да получите ръцете на вашите мечти. Вие дори не трябва да правите безброй препятствия или други напрегнати дейности, за да оформите ръцете си. Последователността е ключът. Така че е важно да избирате упражнения, които са лесни за следене и достатъчно удобни, за да направите у дома си.

Има прости тренировки, които можете да направите в хола си или дори в спалнята си само за няколко минути. И най-хубавата част е, че повечето от упражненията не изискват никакво оборудване, така че можете да започнете да ги правите днес. Започнете с тренировка номер едно и постепенно напредвайте до трето ниво в това ръководство.

| Повече ▼

10-минутна тона на Дениз Остин

Добавете малко разнообразие към ежеседмичната си рутина, като добавите бързата тренировка на експертите на Дениз Остин към вашето рутинно. Ако имате чифт гири, ще ги използвате за тази тренировка, но вместо това можете да използвате домакински приспособления, ако нямате удобно фитнес оборудване. Според Denise, "ще получите по-бързи резултати, ако сте активни всеки ден.Това не е задължително да бъде трудна тренировка , казва тя." Малко нещо всеки ден е най-полезно, защото това ще помогне за скок на вашия метаболизъм , Тя също така предлага съвети за хранене, за да получите по-тонизирана физика.

Как да губя мазнини

Упражненията, които спомагат за затягането на гърба, са и упражненията, които спомагат за затягане на ръцете ви. Защо да не ги изваяте и двете едновременно? Това ръководство за упражнения ще ви покаже кои упражнения ще оформят раменете, горната част на гърба, средата на гърба и зоната на талията. И ако диетата и тренировките не работят, вижте какво може да се направи в кабинета на Вашия лекар, за да получите горната част на тялото си, готова за цилиндрични торбички и рокля.

| Повече ▼

Тегло обучение Съвети за отслабване

Загрижени ли сте за увеличаване на твърде много, когато започнете да вдигате тегло? Тегло обучение експерт Крис Freytag обяснява четирите неща, които трябва да направите, когато повдигнете тегло тежести и все още искате да отслабнете. Когато следвате нейните указания, които тя предлага, изграждате строгите здрави мускули, които оформят по-секси оръжия, крака и коремчета и рамене.

| Повече ▼

Съвети за затягане на оръжието, краката и абс

Това не е само вашата тренировка, че има значение, ако искате да загубите ръцете мазнини, изравнете корема си или затегнете краката си. Диетата също е важна. Научете се как да комбинирате правилния вид тренировка с план за хранене, предназначен за изграждане на чиста мускулатура, така че да извайвате силни оръжия без прекалено голямо насищане.

Загуби ръката мазнини с UltraShape

Ако имате упорита мазнина в ръцете, която няма да изчезне с диета и упражнения, има одобрено от FDA медицинско лечение, което може да ви помогне. UltraShape е безболезнен и можете дори да получите процедурата, извършена в обядния час. Разберете дали е налице във вашия район и дали сте добър кандидат за това ново решение за мазнини.

| Повече ▼

Повече медицински процедури за по-строги оръжия

Ако самите ръце са резултат от напукана кожа, тогава може да сте добър кандидат за нехирургично лечение, за да затегнете ръцете си. Има три одобрени от FDA лечения, които спомагат за намаляване на насипната кожа на ръцете ви или на други части на тялото ви.

| Повече ▼

Как да управлявате свободната кожа на ръцете си

Понякога след значителна загуба на тегло, диетолозите остават с гънки на хлабава кожа. Прилича на мазнини - особено на ръцете. Говорих с хирург, за да разберете какво да очаквате след голямата загуба на тегло и как да предотвратите и да управлявате хлабавата кожа на ръцете и останалата част от тялото си.

| Повече ▼