Защо не трябва да следвате диетата на пицата

Включете диета пица в здравословен план за отслабване

Хранене на пица всеки ден за отслабване звучи като сбъдната мечта. Хората, които се опитват да променят телата си или да отслабнат в храната на пицата, се надяват мечтата да се превърне в реалност. Но може ли наистина да отслабнете, да изгубите мазнини или да натрупате храна за пица? Вероятно не.

Какво е диетата на пицата?

Ако търсите онлайн информация за загуба на тегло на пица, ще намерите няколко различни варианта на диета за пица.

Някои новинарски материали дори съобщават за проучване, доказващо, че диетата на пицата работи.

30-дневната диета за пица беше разработена от собственика на магазина за пици, Мат Маккелан. Активният гимнастик консумира осем резена пица всеки ден в продължение на един месец, но поддържа топингите сравнително здрави. Така че топинги като наденица и пеперони са не-отидете и топинг като броколи, пилешко и обезмаслено сирене остана в менюто. Той също така увеличи нивото си на активност. Той губи тегло и подобрява цялостното си здраве след тридесетдневната програма.

Има и популярна 10-дневна почистване на пици , съобщено в някои женски списания. Един писател, например, се отказва от алкохола и захарта в продължение на десет дни, но яде толкова пица (и само пица) по време на почистването. Тя съобщи, че е загубила пет килограма.

Накрая, няколко медии съобщават, че проучване "доказано" ядене на пица повишава загубата на тегло. Но това не беше точно това, което изследването показа.

Изследването разследва как вземането на случаен измама ден може да ви помогне да се придържате към план за отслабване . В контролираното проучване малък брой участници изядоха ограничени количества от всяка "измамна" храна, а не само пица. И проучването не е задължително да се окаже връзка между пицата и загубата на тегло, а по-скоро предполага, че измамните дни могат да помогнат за подобряване на дългосрочното придържане.

Ще отслабвате ли на диета за пица?

Всеки път, когато ограничавате приема на храна, вероятно ще видите някои промени в скалата. Ако ядете изцяло диета за пица, това означава, че няма да ядете сладолед, картофени чипове, захарни печени продукти, мазни пържени храни и други снизходителни продукти, които могат да предизвикат покачване на калориите.

Също така, когато ограничите приема на храна на една храна, вероятно ще се разболеете от нея и ще ядете по-малко в резултат на това. Хранене на пица през цялото време звучи като страхотна идея в първия ден от диетата. Но вероятно ще остарее на ден три или четвърти ден.

И докато пицата обикновено не се счита за нискокалорична храна, можете да я направите здравословна, като я покриете със зеленчуци и други нискомаслени съставки. Ако следвате план за отслабване на пици, може да намалите приема на мазнини и калории и да отслабнете. Но резултатите няма да издържат.

Какво ще се случи, ако следя диетата на пицата?

Така че какви промени вероятно ще видите, ако ядете пица и само пица за няколко седмици или един месец? Тук е налице намаляване на потенциалните промени в тялото ви.

Пицата Диета: Направете го по пътя

Можете ли да включите здравословна пица в диета за отслабване ?

Да! Но трябва ли да го ядете всеки ден, цял ден за седмица или месец? Вероятно не. Всяка диета, която включва само една храна или която елиминира цели групи хранителни храни, обикновено не е устойчива. Поради тази причина диетата на пицата не е здравословна.

Но това не означава, че не трябва да ядете пица. Изберете една нощ през седмицата и експериментирайте със здравословни рецепти за пица , включващи пълнозърнеста кора (пълна с фибри) и много цветни зеленчуци. Ще се насладите на удоволствието от измамния ден и ще спечелите ползата от поддържането на здравословна и устойчива диета за дългосрочно здраве и уелнес.