9 фитнес класове, които ще ви накарат да работите през новата година

Опитайте тези нови практически упражнения

Виж, ако не сте развълнувани от фитнес урела, който неизбежно заобикаля новата година, не сте сами. Трудно е да се чувствате прекалено развълнувани от това, че се биете през тълпите, за да се биете на самотна бягаща пътечка, където единственото нещо, което ви предпазва от падането на машината от пълната и пълна скука, е последният епизод от Теорията за Големия взрив .

Всичко е наред. Не е нужно да обичате неблагодарна .

Това, което трябва да направите, обаче, ако всъщност искате да се насладите на преживяването, е да търсите различни форми на упражнения. Индустрията има много от тях. Има колоездене, гребане, танци и бокс , само за да назовем няколко. И докато най-модерните класове обикновено се намират във фитнес центрове като Лос Анджелис и Ню Йорк, те все още могат да служат като вдъхновение, за да ви помогнат да намерите подобни уроци близо до вас или най-малкото да ви помогнем да развиете своя собствена домашна рутина . Вижте тези девет тренировки, които на практика гарантират, че ще искате да тренирате тази година.

1 - Aquaphysical floatfit® HIIT

Aquaphysical

Ако не сте се ударили в басейна за тренировка напоследък, floatfit® HIIT на Aquaphysical може да ви накара да промените тази тенденция. Този 30-минутен групов фитнес клас използва надуваемите плавателни дъски на марката Aquabase, така че участниците могат да се насладят на тренировка на вода.

Аквабазните табла са подобни на тези на Stand-up paddleboard , но с по-широк, по-стабилен дизайн, който може да се упражнява. Това дава възможност на инструкторите на floatfit® HIIT да включат клякания, лонговете, бригадите, планинските катерачи, основната работа и всичко останало, докато участниците плават на повърхността на плувен басейн или езеро.

Тъй като водата създава непрекъснато променяща се повърхност, участниците се радват на две допълнителни предимства: Първо, упражненията, които обикновено са с голямо въздействие, като бягане и бръмбари, в крайна сметка оказват по-слабо въздействие върху повърхността на водата, извършва се на батут или в пясък. Второ, участниците трябва да работят по-силно, за да останат балансирани по време на борда, като заемат основните си мускули, оспорват по-малките си, стабилизатори и в крайна сметка засилват координацията.

2 - Възходът на нацията

Възходът на нацията

Разработчиците на популярни класове по колоездене и гребане са усвоили изкуството да прилагат сърце-изпомпваща музика и клуб-подобна настройка на сериозно трудни тренировки. Сега Джейсън Уолш, треньорът на знаменитости и ръководителят зад Rise Nation, прилага същите тези концепции към изцяло нова апаратура - Versaclimber.

По време на всеки 30-минутен клас Rise Nation, участниците "се изкачват" между 1500 и 6000 фута. Това, което отличава Rise Nation от другите студия, е самият Versaclimber. Тази "неутрална" част от оборудването поставя тялото ви в изправено положение по време на тренировката и няма да се движи, освен ако не го движите - не можете да разчитате на инерция, за да вършите някоя от творбите си. Той също така изисква всеки крайник да се движи независимо, като поощрява по-балансирана физика без въздействието на упражнения като бягане.

Луи Пачеко, главен треньор на Rise Nation, обобщава популярността на тренировката, като казва: "Обичам да виждам реакциите на нашите катерачи, когато щорите слязат и стаята затъмнява. Сякаш не знаят какво ще се случи и преди знаете го, стаята се запълва с музика и светлини.Не можете да получите този опит никъде другаде и затова нашите клиенти се връщат отново.Също така, това е само 30 минути! Максимални резултати и кратък период от време.Това е перфектното комбо . "

3 - Колекция скейт фитнес

Колекция скейт фитнес

Рафаел Дъб, основател и създател на колежа "Колет Скейт", намиращ се в Париж, Франция, казва: "Бих искал да ви кажа, че имах тази богородица пред магазин за скейт, но истината е, че това е резултат от часове на работа с моите клиенти, мислейки за нови упражнения, които да им помогнат да напредват по забавен и ефективен начин. "Скейтбордът беше идеалният кораб, забавен, млад, забавен и продуктивен ... и аз самият съм скейтборд".

Всъщност това е гениална идея. Скейтбординг е легитимен начин да оспори вашето равновесие, координация и ядрост, като същевременно добавите ново предизвикателство към традиционните упражнения. За съжаление класата на Doub не се е разширила извън Париж, но можете лесно да опитате тренировката у дома със собствения си Penny Skateboard (марката, която използва класа) или със скейтборд, който вече притежавате. Просто опитайте няколко от тези упражнения, предоставени от Doub:

За да видите някои от упражненията в действие, разгледайте този видеоклип.

4 - Въздушна физика въздушна коприна

Аеробика физика

За всеки, който е измъчван от драмата и атлетиката на изпълнителите на Cirque du Soleil, можете да се научите да се изкачвате на коприна (и да получите тренировка за цялото тяло на убиец), като изпробвате класа "Въздушна коприна" в фитнес за фитнес "Арена". Този клас, разработен от Джил Франклин, е по-физически по-взискателен от средния клас аеро-йога и включва аспект на представянето, който го прави популярен сред знаменитости като Дженифър Гарнър.

Плюс това, това е просто забавно. Както самият Франклин удостоверява, "Класът на въздушната коприна не само ще тони сърцевината и горната част на тялото ви, ще имате много забавления, докато го правите. През целия клас ще научите редица обръщания, обръщания и изкачвания, водещи до оживяващо усещане с отлични резултати за вашето тяло и ум.Това е подъл тренировка.Не ще осъзнаете колко мускулни групи използвате, докато усетите болезнените си мускули на следващия ден.

5 - PLATEFIT

PLATEFIT

Първият път, когато влезете в студио PLATEFIT, може да повдигнете веждите си в странно оформените плочи за зареждане на стаята. Но това са тези забавни изглеждащи части от оборудването, които ще ви накарат да се върнете за още.

Виждате ли, Power Plates предлагат тренировка за вибрации на цялото тяло, което изисква постоянно мускулно ангажиране по време на тренировка, като усилва стандартното тренировъчно преживяване. Поради това усилване на упражненията, класовете се държат само за 27 минути, а малката, интимна природа на всеки клас дава възможност за по-индивидуално внимание от страна на инструктора.

Най-добрата част е, че можете да направите почти всеки стил на тренировка на Power Plate, така че можете да избирате между класове като YogaFIT, barreFIT, BootcampFIT или HIIT-FIT. И ако наистина се нуждаете от сериозен клас за възстановяване, винаги има RecoveryFIT, което се чувства повече като необходимия масаж на върха на Power Plate.

6 - Shadowbox

Shadowbox е груповото фитнес изживяване, което се получава, когато комбинирате сенчестата кутия на класа на кардио кикбокс с тежката чанта на боксовата фитнес зала, климатичните движения на лагера за обувки и слабо осветената студийна обстановка на бутиковото колоездене. С други думи, това са взети аспекти на много различни популярни фитнес преживявания и ги комбинира в една съвсем нова тренировка. Класовете са закотвени със сърдечно изпомпващо мелодии, докато упражненията се провеждат в кръгове с висока интензивност, за да направят 45-минутния клас бърз.

7 - Страшен от Зумба

Zumba счупи собствената си форма (и тази на фитнес индустрията), като се отдръпва от убер-успешното си танцуално фитнес опит, за да създаде нова тренировка: STRONG от Zumba. Помислете за този клас като тренировъчен лагер за тренировки с висок интензитет, който използва физически упражнения за подобряване на здравината и подготовката. Звучи ли познато? Това трябва. Този тип тренировка е широко достъпна в студиото и онлайн.

Но STRONG от Zumba не спира там. Разработчиците на програмата решиха да преосмислят концепцията, като се съсредоточиха върху тренировките, провеждани от музика. Така че, вместо да избирате музика като последващо мислене или просто да хореографирате се движите в ритъма на предварително избрана песен, създателите на Zombas започнаха да хореографират перфектната тренировка на HIIT, преди да създадат перфектно синхронизирани бийтове, за да подобрят общото преживяване. С други думи, музиката се обръща обратно към тренировката, а не обратното.

8 - Русалка фитнес

Хотел Дело Коронадо

Когато се нуждаете от почивка от традиционната тренировка или откровено от живота като човек, може би е време да си направите пътуване до Калифорния, за да останете в The Hotel del Coronado. И не само защото - ваканция! - а защото "The Del" разполага с един по рода си клас "Mermaid Fitness".

Да, чухте това право. Русалка фитнес . Участниците всъщност правят опасност от гигантска русалка, която да се носят по време на класа, който предлага плуване, сърцевинна работа, кардио тренировка и тренировка за сила, настроени в плейлиста с оптимистична музика.

Вокалистът и инструктор на тренировката, Вероника Рохан, казва: "Гостите са толкова развълнувани, че са русалка! Това е забавен начин да се упражнявате." Много хора казват, че се чувстват като Ариел от "Малката русалка ". Плюс това, това е чудесен начин да работите със сърцевината си. Трябва да използвате средната си секция, за да преместите русалската опашка през съпротивлението на водата и не можете да разчитате на краката си, за да вършите упоритата работа.

9 - Асфалтово зелено AG6 Arcade Class

Асфалтово зелено

Когато искате да овладеете вътрешното си дете, за да завладявате вашата фитнес, не издигайте по-далеч от архитектурния тренировъчен клас AG6, вдъхновен от асфалтовете. През ноември 2016 г. AG6 е първият клас в Северна Америка, който използва специализирана PRAMA технология, включваща чувствителни към натиск стени и подове, които използват LED светлини и звуци, за да създадат потапящо фитнес усещане, при което състезателите трябва да реагират на светлините. 45-минутната тренировка използва физически упражнения, kettlebells, BOSU топки, медицински топки и други тренировъчни инструменти във връзка с аркадния стил светлинна система, за да помогне на участниците да развият издръжливост, баланс, бързина, гъвкавост и реакционно време.

За съжаление, ако не сте в Ню Йорк, може да имате трудно да намерите подобен клас. Добрата новина е, че можете да развиете своя собствена версия на "бедния човек" в дома си, като създадете свой собствен домашен фитнес в аркаден стил .