Най-добрите 30-дневни рутинни тренировки за бързо трениране

6 програми за бързо начало на тренировки, за да се оформят само за един месец

Независимо дали се опитвате да запазите решение за Нова година или просто се нуждаете от помощ за намиране на рутинна тренировка, която е подходяща за вас, 30-дневната тренировка за бързо начало може да ви даде това, от което се нуждаете. Нека да разгледаме шест различни планове за фитнес, всяка от които е насочена към различен тип тренировъчен екип и всички са оборудвани с ориентирани към действия тренировки, които да ви помогнат да постигнете целите си.

Защо са различни техники за бързо стартиране на тренировка?

Всички сме различни, а вида упражнения, които харесваме, се различава. Може да се облечете, за да научите, че можете да станете годни за един месец с всичко от бягане до йога и от ходене до обучение за тегло. Можете дори да комбинирате програми, ако искате по-задълбочена програма. Без значение каква е целта ви, ще намерите перфектната програма за обучение, която да отговаря на вашите нужди.

Разгледайте всяко от тренировъчните рутинни процедури по-долу, за да разберете кой отговаря на вашия стил на упражнение и нужди. След това започнете с тази, която е подходяща за вас, и започнете да виждате резултати за един месец.

Най-добрите 30-дневни рутинни тренировки за бързо стартиране

Трудовите тренировки по-долу са различни, но някои от тях могат да бъдат ефективни при повишаване на Вашето фитнес ниво само за един месец.

1. Обща фитнес и Ръководство за бърз старт

Общото фитнес и бързо начало ръководство за начинаещи са за хора, които искат да включат малко от всички фитнес елементи в техните тренировки.

Това включва кардио тренировка , тренировка по тегло и разтягане . Този план работи най-добре, ако имате някаква домашна тренировъчна екипировка, като ръчни тежести и йога мат.

2. Изпълнение на Ръководството за бърз старт

За ръководството за бързо начало за начинаещи всичко, от което се нуждаете, е добър чифт обувки за бягане и място за бягане. И не се притеснявайте, ако не можете да управлявате толкова много точно сега - тренировките тук използват метода "run / walk", вид упражнение, за което се знае, че е от полза за новите участници.

След 30 дни ще можете да продължите непрекъснато в продължение на 20 минути.

3. Ръководство за бързо начало на йога

Справочникът за начинаещи за начинаещи йога често пъти привлича хора, които искат да добавят към тренировката си елемент на намаляване на стреса. Ако сте си помислили да правите йога, но не сте стигнали до участие в клас, тук е вашият шанс да започнете домашна програма. Това ръководство за бързо начало ще ви научи на основните принципи и последователности на йога. По време на деня, 30 ролки около вас ще бъдат на път да развивате силна ежедневна практика в дома. Получете йога мат , намерете тихо място и сте готови да започнете.

4. Пилатес Ръководство за бърз старт

Пиласовото ръководство за начинаещи за начинаещи е начин да започнете тази практика у дома. Както при програмата по йога по-горе, това може да бъде чудесен начин да започнете пилатес, без да се налага да се регистрирате в клас. Пилатес ви помага да развивате дълги, чисти мускули и да подобрявате здравината на сърцето . За домашни тренировки, можете да започнете само с няколко ключови (и евтини!) Части от оборудването. Подобно по някакъв начин на йога, Пилатес също така се фокусира върху концепции за съзнание като концентрация, центриране и контрол.

5. Пътеводител за бърз старт

Подобно на ръководството по-горе, упътването за начинаещи за начинаещи привлича хората, които искат да поддържат нещата прости и да се придържат към ходенето като основна форма на упражнения.

Всичко, от което се нуждаете, е добра чифт обувки за ходене и неблагодарна или място за разходка. Докато вашият първи месец е нагоре, ще ходите през повечето дни от седмицата с бързи темпове.

6. Ръководство за бързо обучение за теглото

Упътването за начинаещи за начинаещи за начинаещи е страхотно, ако имате членство в салона, но не сте сигурни как да започнете. Или може би ще намерите тези тренировъчни машини за тренировки. Това ръководство ви помага да преодолеете тези препятствия и ще ви кажа как и кога да увеличите теглото, за да подобрите ефективността си. До края на месеца няма да ходите в салона и ще се почувствате като смайване - ще се почувствате овластени.

Съхранявайте дневника на Вашата 30-дневна рутинна тренировка

Поддържането на дневника на куршума за вашето месечно усилие да се упражнявате може да бъде полезно по повече от един начин. Просто отделянето на време, за да напишете какво сте направили, предлага положително укрепване на вашите усилия; като всекидневник всеки ден и погледнете назад, можете да видите какво сте постигнали. Журналирането също е полезно, когато става дума за познаването на вашите ограничения. Вие ще имате по-добра представа кога трябва да избутате себе си или кога трябва да се върнете на тренировката си.

Най-долу в рутинни тренировки за бързо стартиране

30-дневна програма за бързо начало на тренировка може да ви заведе по пътя към монтажното тяло само за един месец. Изберете един от тези шест фитнес режима въз основа на това, което ви харесва най-много. Научихме, че изборът на дейности, които ви интересуват и вълнуват, може да играе роля във вашата мотивация и самоопределение, за да продължите да провеждате фитнес програма. Ако се включите в програмата и вече не ви привлича, не се отказвайте. Намерете различен наръчник в списъка и започнете отначало. Когато сте готови с 30 дни, ще имате по-добра представа за това как тялото ви се чувства с упражнения и колко упражнения можете да се справите.

> Източници:

> Teixeira, P., Carraca, Е., Markland, D., Silva, М. и Р. Райън. Упражнение, физическа активност и теория на самоопределянето: систематичен преглед. Международен журнал за поведенческо хранене и физическа активност . 2012. 9:78.