Ниско-Carb Пица Круст Рецепта със соево брашно

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 215

Мазнини - 13g

Карби - 8гр

Протеин - 18g

Общо време 30 мин
Подгответе 15 мин , готвяйте 15 мин
Сервирания 6 (1/6 от кората)

Любов пица и искате да го направят работа на ниско съдържание на въглехидрати диета ? Тази пица е за вас. Използва соево брашно, което го прави по-ниско в въглехидратите и по-високо в протеините, отколкото пици от кори от пшенично брашно.

Ако сте свикнали да работите с тесто за пшенично брашно, ще забележите, че това тесто е по-лепкава. Ако намокрите ръцете си, тя ще направи тестото по-лесно да се справя.

Можете да го оформите като кръгло или квадратно. Обичам да го направя в продълговата форма на печка, покрита със силиконова мат. Алтернативно, можете да линирате тигана с омазнена пергаментна хартия. Протеиновият прах прави вкуса на соевото брашно по-малко като соя.

Не забравяйте да имате предвид въглехидратите в пици . Потърсете сос за пица без добавени захари и добавете добавки от нула до ниско съдържание на въглехидрати, като пеперони, чушки, гъби и лук.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 375 ° F.
  2. В голяма купа разбъркайте заедно соево брашно, протеинов прах, чесън на прах, риган, черен пипер, сол и захар.
  3. В течност за измерване чаша, разбъркайте заедно яйца, масло и вода с вилица.
  4. Изсипете яйчната смес върху брашната смес и разбъркайте. Тестото ще бъде лепкаво, но трябва да се държи заедно. Ако е прекалено твърда, можете да добавите още малко вода.
  5. Поставете тестото на добре намазан тиган или на лист за печене, облицован със силиконова мат или пергаментна хартия. (Никога не съм го изпробвал на камък за пица, но мисля, че това също ще работи.) Умори ръцете или шпатула, за да можеш да го разнесеш гладко.
  1. Поставете във фурната и печете за около 10 до 14 минути или до светло кафяво.
  2. Извадете от фурната и покрийте с пица. Сменете фурната и завършете печенето (за по-бързо завършване използвайте бройлера).