Пицария от месо от риба (Meatza)

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 251

Мазнини - 14 гр

Въглехидрати - 4g

Протеин - 28 гр

Общо време 30 мин
Подгответе 10 минути , готвяйте 20 мин
Сервирания 4

Независимо дали се опитвате да намалите въглехидратите или премахнете глутена от вашата диета, пицата може да е забранена храна. Но какво ще стане, ако кората е изработена от месо, вместо от традиционното тесто за брашно?

Типичната месна база за пица, приготвена с месо, наричана също "месо", е пилешка гърда , но тази рецепта използва смляно говеждо за нещо малко по-различно. Можете да печете месото в фурната или да го приготвите на скара. Използването на грила е малко повече работа, но много по-вкусно - създава хубав опушен аромат на скара.

Тази рецепта изисква захарен пица сос или спагети сос да запази броя на калориите надолу. Безвкусният спагети сос може да бъде по-лесно да се намери в магазина за хранителни стоки и работи също толкова добре. Когато става дума за топинги, мислете здравословно и заредете зеленчуците - ще направите пицата пълна храна, пълна с всички хранителни вещества, от които се нуждаете.

Ако ви харесва идеята за тесто без коричка за пица, има много други опции , като например портокалова гъба, коричка от яйца и коричка от джунгла.

Съставки

подготовка

Метод на фурната

  1. Загрейте фурната до 375 F.
  2. Смесете месото, солта и подправките заедно в купа и разстилайте сместа на тава за печене със страни (като желеобразна ролка). Искаш месото да се разстила, но без дупки. Не е нужно да стигате до краищата на листа за печене и да го направите правоъгълна, кръгла или овална.
  3. Печете за около 10 минути. Внимателно излейте мазнината. Покрийте месото с пица сос или спагети сос. Поръсете със сирене и избора си от пици и го изпечете още 3 до 5 минути, докато се разтопи сиренето.

Метод за грил

  1. Загрейте грила за средно-висока температура. Ще ви трябва тава за печене с дупки, понякога наричана зеленчукова скара или грил, както и лист за печене (тъй като не можете да разпространявате месото директно върху тавата за скара или да се изсипете в дупките).
  2. Смесете месото, солта и подправките в купа. Маслото на тавата за печене, нанесете месото върху него - уверете се, че кората се напасва върху таблата за печене и обърнете месото върху листата за грил (това не е трудно).
  3. Сварете месото, докато не се оформи кафяво около краищата. Сложете лъжицата върху соса, сиренето и гарнитурата (но оставяйте около 2 инча около ръба, за да се разтопи сиренето), затворете капака на грила и гответе за 2 до 5 минути, проверявайте всяка минута, докато се разтопи сиренето ,