Преди да купите домашно оборудване за фитнес

Сега повече от всякога ние търсим начини да се поберат в упражнение. За някои от вас това означава да се премести от фитнес за вашия хол и мазета. Работата вкъщи може да е отговорът за натоварената ви програма, но откъде знаеш от какво ще се нуждаеш фитнес оборудване?

Има много възможности за домашни упражнения: безплатни тежести, машини за тренировка за теглото, домашни фитнес ... и тогава има кардио оборудване, което е собствена категория.

Трудно е да знаете откъде да започнете, но списъкът по-долу предлага някои идеи за какво да мислите, преди да купите домашно фитнес оборудване.

Ще го използвате ли?

Преди да си купите нещо, запомнете това: Като започнете с нещо, което никога не сте опитвали преди, може да стане по-трудно да успеете. Това не означава, че не трябва да купувате неща, които ви интересуват, но имайте предвид, че закупуването на оборудване не е гаранция, че ще го използвате.

Помислете за дейностите, които ви харесват и започнете от там. Например, ако мразите колоезденето, стационарният велосипед може да не е чудесен избор. Започнете малък. Инвестирайте в добра двойка обувки и гири или съпротивителни ленти . Опитайте упражнения видео или групови фитнес класове, за да разберете какво искате да избягвате да губите пари.

Какъв е бюджетът ви?

Това е абсурдно, знам, но когато искате нещо, което трябва да платите за него. Когато планирате фитнес залата, знайте точно колко трябва да похарчите. Уредите за тренировка не трябва да са скъпи, но трябва да бъдат качествени.

Ако имате достъп до 50 щ.д., помислете за упражняване топка , съпротива ленти и няколко комплекта гири. Ако имате повече да похарчите, може да помислите за домашна фитнес зала или по-голяма част от кардио оборудване, като бягаща пътечка или елиптичен треньор .

Какво ви харесва да правите?

Много от нас купуват неща или правят неща заради други.

Например, вашият приятел казва: "Започнах джогинг и загубих 10 кг!" В същото време ти се противиш на джогинг . Няма перфектно упражнение.

Една дейност е толкова добра, колкото и друга, при условие, че я харесвате. Колкото повече ви харесва нещо, толкова по-често ще го направите и толкова по-трудно ще работите. Опитайте се да сте в крак с вашата фитнес личност. Ако харесвате дейности без въздействие, опитайте елиптичен треньор или велосипед. Насладете се на плуване Опитайте местния басейн, YMCA или здравен клуб, който ще ви даде разнообразни възможности за упражнения.

Колко пространство имате?

Това често е пренебрегван въпрос. Да имаш бягаща пътечка е готино, но какво ще стане, ако няма къде да се каже? И какво ще правиш с онази барабана, която си купила?

Преди да купите нещо по-голямо от съпротивителните ленти или няколко гири, разберете къде ще поставите всичко. Правенето на празен гараж е страхотно, но ще го използвате, когато е на 100 градуса навън? Дали съпругът ви наистина ще се оправи, ако се наложи да се изкачи над неблагодарна, за да стигнем до банята? Добре ли сте с изваждане на таван, ако този елиптичен треньор е по-висок, отколкото си мислил? Измервайте колко място имате, за да избегнете бъдещи проблеми.

Не се съблазнявайте с бързи приспособления

В този свят има хора, които ще ви обещаят всичко, за да ви накарат да купите продуктите си. Опитайте се да избегнете продукти, които обещават скандални резултати с много малко усилия (напр. "Загубийте 10 килограма само за минути!") Или които работят само за една мускулна група.

Например, по-добре е да купите топка за упражнения, която можете да използвате за основна работа, тренировки за тренировка и упражнения за балансиране, отколкото аб-приспособление, което работи само на вашия абсцес. Много рекламни продукти са скъпи и можете да получите по-ефективни тренировки с основен набор от гири и добри, качествени упражнения.