Най-качествените домашни бягащи пътеки

Тези висококачествени бягащи пътеки за домашно ползване са с цена от 3000 долара. Очаквайте солидна конструкция, добри гаранции и много екстри. Следните бяха препоръчани от различни източници в моето изследване.

1 - Precor 9.31 бягаща пътека

Precor 9.31 бягаща пътека. С любезното съдействие на Amazon.com

Precor получава признание на името поради търговските си модели, намиращи се в здравните клубове. Техните домашни модели са скъпи, но здраво изградени. Ако установите, че по-нестабилната конструкция на по-евтините бягащи пътеки означава, че получавате много воблери, може да оцените надстройването до тази машина. Той има мотор с мощност 3.0 к.с. Има осем предварително програмирани програми. Той беше номиниран за нашите Награди за Читатели и е високо оценен от TreadmillDoctor.com.

2 - True PS800 Ескалира бягаща пътека

Истински PS800 бягаща пътека. С любезното съдействие на Амазонка

Можете да изберете твърдостта или мекотата на колана с този модел. Ортопедичният пояс има много голяма повърхност, 60 "L x 21" W (152 cm x 53 cm). Големият двигател с мощност от 4,0 к.с. трябва да се представя добре и е предназначен за потребители до 350 кг. За тренировки можете да заключите целевата сърдечна честота на "Круиз контрол" и ще регулира скоростта и наклона, за да съвпадне. Има 22 вградени тренировки и 4 персонализирани тренировки.

3 - Продължителност TR7000i бягаща пътека

Живот TR7000i бягаща пътека. С любезното съдействие на Pricegrabber

Продължителността на живота е известна със своите по-евтини бягащи пътеки. TR7000i е отлична бягаща пътека в диапазона от $ 3000 до $ 3500. Това е най-добрият купувач на TreadmillDoctor.com за 2015 г. Той има голяма палуба, както по-широка, така и по-дълга от типичната от 22 инча до 62 инча. Големият мотор е 3,5 к.с. Той има интегриране чрез iPad чрез Bluetooth. За проходилки, които обичат да следят стъпките си, това ще стане автоматично.

| Повече ▼

4 - True ES 900 ескалира бягаща пътека

Истински ES900 ескалира бягаща пътека. С любезното съдействие на Амазонка

Тази невероятна бягаща пътека разполага с мотор с тих двигател с мощност 4 конски сили. Ортопедичният колан има регулируема възглавница, използвате Soft Select, за да определите колко твърда искате повърхността. Той включва функцията "Круиз контрол", така че да можете да изберете целевия си сърдечен ритъм и той ще ви задържи в зоната. Той е съвместим с монитора за полярните сърдечни честоти. Палубата е 60 "L x 22" W (152 см х 56 см) и е предназначена за потребители до 400 паунда.

5 - Безкрайната бягаща пътека Landice L8

Landice L8 Pro Спортен треньор. С любезното съдействие на Pricegrabber

Редомствената бягаща пътека Landice L8 LTD ви дава по-голям колан за повече движение. Той разполага с мощен двигател с мощност 4.0 к.с., който се задвижва от 4-лентов ремък над 63 инча х 20 в течаща повърхност, може да удари скорости до 11 мили в час и наклон от 15 процента. Той има компютърни анимационни тренировки и информационни екрани, които ви водят през ръчно, заглъхване, междинно, напреднали и интервални тренировки. Landice разполага и с аксесоари, включително малък телевизор или работен компютър.

| Повече ▼

6 - Бензида на Landice L7

Треньорът на Landice L7 и L7 Cardio Trainer постигат добри резултати с Monster Ratings и Treadmilldoctor.com. Моторният двигател Baldor 3 HP е един от най-мощните. Компютърният анимиран дисплей и други функции са уникални.

| Повече ▼

7 - True Z5.0

Истинска Z5.0 бягаща пътека. С любезното съдействие на Amazon.com

TreadmillDoctor.com оцени този връх за 2015 година. Ако имате ограничено пространство, той има малък отпечатък и елегантен стил, който да се побере във вашата стая. Има система за контрол на сърдечната честота . Те показват колко тиха и гладка е бягащата пътека.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.