Прости начини да правите повече сесии

Тестът за седиране е един от стандартните тестове, използвани за оценка на силата и издръжливостта на корема, ядрото и тазобедрената става при военни (армия, военновъздушни сили, военновъздушни сили), полиция и пожарникар и други обичайни тестове за физическа годност.

Тези съвети ще ви помогнат да научите как да правите повече седи, да увеличите коремната и якостната си якост и издръжливост и да преминете следващия си фитнес тест.

Прегледайте принципите на упражненията

Преди да започнете тренировъчната си тренировка, е полезно да разберете шестте принципа, които обясняват науката за тренировка за фитнес. С това знание ще научите как да подобрите своята фитнес по безопасен и систематичен начин. Ако разбирате понятията за претоварване, прогресия, адаптация, специфичност и т.н., ще можете по-добре да тренирате ефективно.

Перфектна техника

Преди да започнете да повтаряте многократни повторения, трябва да сте сигурни, че вашата седнала форма е перфектна. Ако вече не знаете как да го направите правилно, трябва да започнете отначало.

Определете Вашите основни повторения

За да намерите броя на повторенията, които трябва да изпълнявате във всеки набор, направете колкото се може повече места за почивка в рамките на две минути и разделете този брой на три. Това е вашият основен брой повтаряния. Всяка тренировка обикновено включва три групи от този брой повторения.

Започнете с основното тренировъчно трениране

Направете тренировката си всеки ден (като понеделник, сряда и петък). Загрейте с бавен джогинг, колоездене на неподвижен велосипед или скачане на въже . Извършете основната тренировка с три серии повторения с 30 секунди почивка между всеки набор. Всяка седмица добавете две до три седящи към Вашите комплекти. Пробвайте отново на всеки четири седмици и задайте нова базова линия на повторение.

Включете разнообразие от основни упражнения

Има безброй много начини за промяна на коремната тренировка. Ако целта ви е да направите повече почивка, ще трябва да подобрите цялостната си якост и издръжливост. Помислете за използването на разнообразие от различни коремни упражнения в първите седмици от вашето обучение, за да изградите добра якост и стабилност, което ще направи улесняването на седящото упражнение по-лесно през следващите седмици. Някои упражнения, които да добавите към тренировката си, включват:

Добавете съпротива

Ако имате достъп до наклона за сядане, това е чудесен начин да добавите интензивност към седящото си упражнение по време на една тренировка всяка седмица. Дори ако изпълнявате само половината от редовните си повторения по време на тази тренировка, вие ще спечелите ядрото доста бързо.

Опитайте тази Quick Core тренировка

Ако търсите друг начин да се подготвите за седящия тест, без да правите стотици посещения, използвайте тази бърза основна тренировка веднъж седмично, за да разтърсите работата си.

Протегнете го

Завършете тренировката си с дълъг, бавен, склонен гръб, за да освободите напрежението в сърцевината.

Получете адекватна почивка и възстановяване

Ако извършвате седи или други абитуриентски упражнения за умора, ще трябва да разрешите поне един ден от възстановяването между тренировките. Практикуването на седящи кадри всеки ден може да предизвика пожар и да доведе до намаляване на силата и издръжливостта.