24 Безалкохолни закуски с високо съдържание на протеини

Избягването на яйца във вашата диета може да означава по-малко възможности за хранене, но не е нужно. Ако сте алергични към яйца, знаете, че други протеинови опции могат да помогнат да заобиколите диетата си и да я поддържате здрави. Закуските са важна част от здравословното хранене за много хора, деца и възрастни. В действителност, проучванията показват, че яденето на лека закуска, включваща протеинов източник, ще ви помогне да останете доволни и по-малко вероятно да преяждате по-късно.

Намирането на закуски без яйца, които са питателни, вкусни и лесни за правене, не винаги е лесно - досега. И ако наблюдавате калориите си, добре, наблюдавате калориите си. Не искате дневната закуска да наруши калоричния си бюджет. И ако сте като мен, искате вашите закуски да добавят храна към вашия ден, а не само допълнителни калории с малко хранителни вещества.

Имам 24 белтъчини, без яйца, които отговарят на тази сметка: здрави, богати на хранителни вещества, задоволяващи, пълни с разнообразие и без яйца. Посочих съдържанието на протеини за всеки от тях. Не забравяйте да проверите тези идеи и за закуска с високо съдържание на протеини .

24 закуски без яйца

Ресурси: USDA Nutrient Database