Данни за храненето на Джими Джон: Избор на меню и калории

Най-добрите и най-лошите избори за здравето в Джими Джон

Подводниците сандвичи обикновено се наслаждават на храната в Джими Джон. Вечерята поръчва сандвичи, които се правят пред тях, а изходът е известен с обслужването на прясна храна. Но можете ли да получите храна, подходяща за хранене, когато ядете там? Можете да поддържате плана си за здравословно хранене с няколко съвета за подреждане на подводницата на Джими Джон.

Анализирай менюто на Джими Джон

Когато погледнете за пръв път менюто на Джими Джон, не изглежда, че има много неща, от които да избирате.

Менюто за печат е само един лист. Но всеки сандвич може да бъде персонализиран, така че има безброй възможности за вечеря.

Има два различни начина да се уверите, че получавате сандвича, който искате в Jimmy John's. Първо, можете да използвате онлайн калкулатора за хранене. Уеб сайтът на Джими Джон осигурява лесен за използване инструмент, който ви позволява да смесвате и сменяте различни променливи, за да отговаряте на вашите цели за калории и хранене.

Но ако нямате време да проверите уебсайта преди да тръгнете, можете също да говорите със сандвич-производителите в магазина. Макар че няма вероятност те да знаят точния брой калории на всяка комбинация от сандвичи, те вероятно ще са в състояние да дадат съвети от вътрешната страна, за да направят сандвича си с ниско съдържание на въглехидрати или нискокалорични (или и двете).

Най-популярната храна на Джими Джон

Турция Том Ууич Хранителни факти
Сервиращ размер 1 порция (181 g)
На порция % Дневна стойност *
Калории 225
Калории от мазнина 166.50
Общо мазнини 18.5g 31%
Наситена мазнина 2.5g 15%
Полиненаситена мазнина 0 g
Мононенаситена мазнина 0 g
Холестерол 40 mg 13%
Натриев 680 mg 30%
Калиев 0 mg 0%
Въглехидрати 2g
Диетични фибри 0g 0%
Захар 0g
Протеин 14g
> * Въз основа на диета с 2 калории

Един от най-популярните сандвичи за здрави ястители в "Джими Джон" е Турция Том . Традиционният фаворит включва тънко нарязан гърди, маруля, домат и майонеза. Ако ядете основния сандвич, посочен в менюто, той осигурява 510 калории, почти 21 грама мазнини, 56 грама въглехидрати, 4 грама фибри и 25 грама протеин.

Също така осигурява 1240 милиграма натрий.

Но много вечери избират да поръчат на Том "Турция". Това означава, че хлябът е пропуснат и сандвичният пълнеж е обвит в маруля. Докато тази опция е леко по-мека, тя намалява значителните калории и въглехидрати. Турция Том Unwich (виж етикета) съдържа само 225 калории и 2 грама въглехидрати.

Други популярни сандвичи включват:

Няколко ограничени странични ястия се предлагат в джими Джон, включително чипове (приблизително 150 калории) и бисквитки (около 375 калории).

Най-здравословните опции в менюто на Джими Джон

Най-добрият начин да получите храна, подходяща за хранене в Джими Джон, е да изберете любимото си запълване и след това да персонализирате сандвича.

Има различни начини да направите храненето на Джими Джон по-здравословно.

Ако решите да поръчате хляб, не се притеснявайте твърде много за избора на хляб, който правите. Фирмата предлага френски хляб и 9-зърнен пшеничен хляб . Изборът на пшеничен хляб обаче не увеличава съдържанието на фибри в храната ви. Затова поръчвайте този стил на хляб, ако ви харесва вкусът, но не осигурява диета ползи от пълнозърнест хляб.

Най-нездравите опции в менюто на Джими Джон

Както бихте могли да си представите, най-малко здравите подводници на Джими Джон са по-големите. Изящният JJ Gargantuan е произведен на френски кок и включва салам, шунка, capicola, печено говеждо, пуешко, проволоне, лук, майо, маруля, домат и италиански дресинг. Сандвичът осигурява 1084 калории, почти 58 грама общо мазнини, почти 15 грама наситени мазнини, 73 грама въглехидрати, 72 грама протеини и огромни 3384 милиграма натрий.