7 Fall Fruits и Veggies трябва да ядете този сезон

Има три основни ползи за закупуването на храни според сезона : по-добър вкус, повече хранителни вещества и по-евтини цени! Ето седем от любимите ми плодове и зеленчуци.

ябълки

Харесва ми ябълките, както ми харесва времето - приятно и свежо! Има толкова богат избор, от който може да избирате: банана Смит, сладка розова лейди, мека златна деликатес, сладка котка Фуджи (любимата ми!) И др.

Опитайте един куп, за да видите кой ви харесва най-добре. Ябълките са с високо съдържание на фибри и ниско съдържание на калории, затова правят страхотна закуска в средата на деня. Някои експерти дори твърдят, че могат да бъдат добри за отслабване . Яжте ги чисти, разпръснете малко фъстъчено масло или ги пригответе! Pro tip: Ябълките на Granny Smith са чудесни за печене.

Сладка вода

Помните ли кога Джоуи от приятели се подиграваше на Рос, че го нарича "скутертут бош"? Наречете го каквото искате, скуошът с хладно време е задължително в книгата ми. Той има леко сладък вкус и се запълва сериозно. Също така е отличен източник на витамин А и витамин С, и двете са чудесно да се приемат, докато се отправяме към студения сезон. Butternut squash е фантастично задушени и пюре, кубчета и варени в тиган и дори изпечени на пържени картофи ! Последният е животозаменятел.

Брюкселско зеле

Брюкселското зеле се е завъртяло през последните няколко години; те не са скучни варени зеленчуци, които правят баба!

Когато се варят на дясно, брюкселското зеле е нежна и вкусно, с леко орехов вкус. Вземете творчество със сосове (балсамов оцет, маринара от теряки, маринара и др.) И различни смеси (като ядки, сушени плодове и смлян бекон)! Не съвсем сигурен как да ги подготвите? Първо, отрежете и изхвърлете здравите краища; след това ги нарязани наполовина.

След това ги натрошете в микровълновата фурна, хвърлете ги в бавна готварска печка с малко течност или ги изпечете във фурната при висока температура. Лесна работа!

Спагети Скуош

Всеки, който ме познава, знае, че обичам този скуош! Това е страхотно суап за тестени изделия: Можете да спестите много калории и въглехидрати, но все пак ще се почувствате като да ядете купа със спагети. (Да, знам, че това е малко очевидно, като се има предвид името му). Не се смущавайте от твърдата си екстериорност; веднъж варени до меки, можете лесно да изстържете на нинджа-като нишки. Печете го във фурната, с микровълнова фурна или го правете в бавна готварска печка. Изборът е твой. Ето едно фантастично ръководство, което очертава всичките три техники, плюс предлагане на предложения!

Цвеклото

Ако имате сладък зъб, цвеклото е изненадващо добър начин да го задоволите. Подобно на всички мои любими падащи храни, цвеклото идва с някои добри за вас ползи. Те са натъпкани с антиоксиданти и дори се казва, че са пречистватели на кръвта. (Delicious detox, anyone?)

карфиол

Карфиолът е подаръкът, който продължава да дава. След като разбрах, че карфиолът може да бъде залят в миксер, за да се използва като заместител на ориз , станах обсебен! Това е невероятно в супи, " пържен ориз ," пица кора. Също така искам да напомня карфиол като начин да се натрупа картофено пюре.

Можете дори да използвате тези машини като леко покритие за овчарски пай. Опитай!

Скуош Скуаш

Сладкият, ароматен аромат на жълъд скуош го прави идеалният начин да завършите този списък. И тиква с размер софтбол е невероятно пълнена с други храни! Само наполовина, отстранете семената и се печете за няколко вкусни гозби за готвене. Напълнете я с чили, зеленчуци в лек сос. Списъкът продължава и продължава. Повярвай ми: Тази находка наистина може да смаже жажда за комфортна храна!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!