Джак в кутията Хранителни факти, избор на меню и калории

Най-добър и най-лош избор за здравето на Джак в кутията

Jack in the Box предлага голямо разнообразие от елементи от менюто. Така че бихте помислили, че е лесно да се храните хранене, подходящо за хранене, когато посещавате този популярен ресторант за бързо хранене. И е възможно да поддържате плана си за здравословно хранене, когато посещавате. Трябва само да знаете какво да поръчате и какво да избегнете в менюто "Джак в кутията".

Анализиране на менюто "Джак в кутията"

Ако можете да проверите онлайн менюто "Джак в кутията", преди да застанете на линия, ще имате по-лесно време за намиране на подходящи за диетата продукти .

Обширното меню може да бъде преобладаващо и може да е трудно да се намерят най-здравословните решения за кратък период от време.

Както повечето ресторанти за бързо хранене, храни, които са на скара или печени, ще имат по-малко калории, отколкото продуктите, които са изпечени или пържени. Пилешките бургери, сандвичи и салати понякога (но не винаги) са по-ниски в мазнините. Ако пилето е пържено (подобно на Пикантната Нако Пиле Мънки Месо, което осигурява почти 1800 калории на порция), може да причинявате повече вреда, отколкото добро, като изберете пиле.

И накрая, винаги е умно да избирате вода за пиене. Джак в кутията предлага широка гама от персонализирани напитки. Някои, като кореновата бира на Barq с или без ванилия, ще добавят 550 калории към вашата храна. По-умно е да запазите калориите си за храните, които ще ви напълнят и ще ви помогнат да се чувствате удовлетворени, за да не сте гладни скоро след като посетите Джак в кутията.

Най - популярният Джак в кутията

Джак в кутията Говеждо Тако хранене Факти
Размер за сервиране 1 Тако
На порция % Дневна стойност *
Калории 170
Калории от мазнини 80
Общо мазнини 9g 14%
Наситена мазнина 3g 15%
Холестерол 15 mg 4%
Натриев 360 mg 15%
Калий 181 mg 5%
Въглехидрати 16g 5%
Диетични фибри 2g 8%
Захар 1g
Протеин 6g
> * Въз основа на диета с 2 калории

Всеки се радва на нещо различно в Джак в кутията. Бургерите са популярни, но и таксите Tex-Mex. Основно тако за говеждо може да задоволи апетита ви и осигурява само 170 калории (както е показано на етикета).

Ако предпочитате бургер, има няколко възможности за избор.

Ако харесвате пилето , можете да поръчате класически сандвич "Джак в кутията".

Да отидеш на Джак в кутията за закуска?

Най-здравословните опции в менюто

Менюто "По-добро за вас" е списък от по-здравословни продукти, които ще ви помогнат да намалите приема на мазнини и калории. Менюто не е обширно, но ще намерите няколко предложения.

Повечето салати в менюто " Джак в кутията " осигуряват 500 калории или по-малко, но този брой калории не включва превръзка.

Ако обличаш салата, трябва да добавиш още 150-250 калории.

Най-здравословните опции в менюто

Какво трябва да избягвате, ако се опитвате да ядете здраво в Джак в кутията? Обикновено ястията на Jack's Munchie вероятно ще изчистят вашата диета в продължение на дни. Всеки комбо снек пакет предлага много различни неща за вечеря, които получават munchies късно през нощта (тя е достъпна само от 21:00 до 5 часа всеки ден).

Десертите също са проблематични за вашата диета в Джак в кутията. Големият Oreo Cookie Shake осигурява над 1100 калории и голямото разклащане на ягода ще добави над 1000 калории към дневната ви сума. Вашият най-добър залог е да пропуснете десерта и големите комбо хранене и изберете няколко диета, приятелски елементи вместо това.