6-те най-добри продукти, които да купите през 2018 г., за да предотвратявате и да се отнасят към изневяра

Обезцветяване или когато кожата ви се разтрива сурово, може лесно да се случи на бегачите по време на дълги периоди на бягане, особено в зоните, които са склонни към раздразнения като вътрешните бедра, подмишниците, спортните сутиенни линии и зърната (за мъжете). Предприемането на стъпки за предотвратяване на изтръпването може да ви помогне да направите вашите писти и състезания много по-удобни и безболезнени. Изпробвайте някои от тези продукти, за да предотвратите и да се предпазите от изтръпване, причинено от бягане.

1 -

BodyGlide е смазка, предназначена да предотврати образуването на мехури и / или изцапване в уязвими области, като краката, вътрешните бедра, спортните сутиени и подмишниците. Той идва в пръчка и се прилага като дезодорант, като не оставя лепкава, мазна или прахообразна бъркотия.

2 -

2Toms Blister Shield Liquid Roll-on елиминира или значително намалява триенето, което причинява болезнени мехури и разтриване. Този продукт не е мазен и може да се нанася ежедневно, преди да работи. Той създава водна бариера, която поддържа краката, ръцете и кожата ви сухи. Бегачите обичат, че не се потят и издържат цял ​​ден.

3 -

Въпреки че най-вероятно не искат да го признаят, повечето мъжки бегачи са страдали от болезнено обезпаразитяване или кървене в някакъв момент. Предотвратяването на този проблем е толкова просто, колкото прилепването на NipGuards към зърната му преди пистите, особено дългите писти и състезания.

4 -

Aquaphor е чудесна алтернатива на BodyGlide и за разлика от BodyGlide, тя се предлага в повечето аптеки. Можете също така да го използвате, за да предотвратите счупени ръце и други части на тялото. Тръбите с размер на пътуване на Aquaphor са удобни и достатъчно малки, за да носят течаща опаковка или хидратация, за да можете да кандидатствате повторно. Аквапарк е също така чудесно за студено време, за да предпази лицето и устните от студ и вятър.

5 -

Нефтеното желе е друг голям продукт за предотвратяване на износване, въпреки че може да бъде малко по-мек и по-стилен от Body Glide. Също така е полезно да предотвратите изгарянето на вятъра и нахлуването на лицето ви, когато бяхте през зимата. Често можете да намерите петролно желе в станциите за медицинска помощ на големи състезания по пътищата, като например маратони, така че да можете отново да кандидатствате в средата на състезанието.

6 -

Ако вече се занимавате с някои болезнени части от тялото, A + D маз, който е най-често използван за предотвратяване на обрив на пелена, е отлично лечение. Просто нанесете A + D мехлем върху зоните си и трябва да се изясни за около един ден.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .