Готови ли сте за тренировка? Ето какво да опаковате в чантата си за фитнес

Това, което поставяте в чантата си за фитнес, може да направи или да прекъсне тренировката ви. Само си представете ужаса да се появи в салона за хубаво бягане на неблагодарна . Поставете обувките си, вземете кърпата си и влезте в чантата си, само за да откриете, че ... GASP ... сте забравили вашия iPod. Достатъчно е да те изпратим веднага навън.

След това има дни, в които нямате много време и сте остана да чакате на линия за елиптичния треньор, докато скъпоценните моменти от живота ви отмятат.

Не би ли било хубаво да имате алтернативен план за онези дни, когато салонът е претъпкан и пълен с досадни хора?

Ето няколко основни неща, които да вземете с вас, за да можете да получите страхотна тренировка, където и да сте.

1 - Скачане на въже

Амазонка

Скачащото въже е невероятно кардио упражнение и наистина работи тези крака.

Вместо да стоите и да чакате любимата си кардио машина, намерете място в ъгъла и започнете с няколко минути светлинно скачане. Ако сте скочили с роуд след известно време, прескочете няколко минути в даден момент и след това вземете пешеходни почивки за голяма интервална тренировка.

Опитайте тази тренировка, за да започнете.

| Повече ▼

2 - Преносимо упражнение Мат

Амазонка

Да, повечето салони имат рогозки, но съм виждал тези рогозки и предполагам, че на тези рогозки има много потни тела.

Имайки свои собствени средства, избягвайки микроби и други телесни течности, и получаването на такъв, който е преносим, ​​като този, означава, че можете да го вземете навсякъде.

Плюс това, можете да направите тона на упражнения - Pushups , дъски , мостове или дори кардио упражнения като скок над мат.

| Повече ▼

3 - Ръкавици за повдигане на тежести

Амазонка

Ръкавиците за вдигане на тежести вероятно са най-добрите неща, които можете да направите за ръцете си, когато вдигате тежести. Особено обичам ръкавиците Harbinger, защото те са достатъчно дебели, за да ви предпазят от мазоли и да дадат на бижутата ви някаква защита, но те не са обемисти.

Поставете ги и сте готови да започнете тренировката на силата на убиеца .

| Повече ▼

4 - Смартфон

Амазонка

Знам, че телефоните трябва да бъдат за повикване. Всъщност изпращате текстови съобщения и проверявате Facebook, докато чакате дълъг влак.

Както и да е.

Вашият смартфон е най-важното нещо, от което се нуждаете за тренировка. Имате музика, разбира се, а след това има тонове приложения и видео опции, които да ви насочат през тренировка. Опитайте тези

5 - Монитор на сърдечната честота

Амазонка

Мисля, че мониторът на сърдечния ритъм е от съществено значение като кислород и смартфонът ми. И вода. Да, имам нужда и от вода.

И вино.

Виждате ли, интензивността е един от най-важните елементи на вашите тренировки и, докато не се нуждаете от монитор за сърдечен ритъм, за да проверите интензивността си , тя ви дава ясни доказателства за това колко трудно или лесно работите.

Виждайки, че непрекъснатият сърдечен ритъм ви разкрива точно къде сте в зоната на сърдечната честота и тази включва функция за интелигентни калории, показалец на енергия и гръден колан.

| Повече ▼

6 - Безжични слушалки

Амазонка

Вече казах това и аз ще го кажа отново - аз държах еднократно компаниите за слушалки в бизнеса. Аз дори не искам да знам колко съм прекарал на слушалки ... затова обичам тези безжични слушалки JayBird BlueBud X.

Батерията трае вечно, можете да използвате контролите, за да пропуснете музика и най-вече да са безжични, така че няма да хванете кабела на кардиото.

Още по-добре, те работят чудесно по телефона, което е необичайно за спортни слушалки.

| Повече ▼

7 - Кърпички за тяло

Амазонка

Признавам, че не винаги имам време за душ след тренировка. Не, това не означава, че съм гаден. Не се потя ... блестях.

Добре, аз се потивам, но ето какво правя: използвам кърпи за тяло, когато нямам време или достъп до бърз душ. Особено ги обичам, защото те не оставят лепкави остатъци зад себе си и всъщност се чувствате чисти.

Те също са чудесни за пътуване и къмпинг.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.