16 приложения и уеб сайтове, които да помогнат на младите възрастни да останат здрави и подходящи

Милениумите и младите възрастни се грижат за себе си. Използването на приложения и уеб сайтове, за да подобри здравословния начин на живот, е очевиден избор за това поколение, което обича технологиите.

1 - 7 минути тренировка

7-минутната тренировка използва телесното тегло на упражнения, за да създава упражнения, които изграждат сила и мускули , вместо да се налага да ходят на фитнес зала или да използват оборудване. Докато приложението е безплатно, някои от програмите трябва да бъдат закупени, най-вече за номинална такса.

2 - Светлина за готвене

Приложението за готвене Light има огромен асортимент от рецепти, изтеглени от списание "Готварство светлина". Лесното приготвяне на храна е чудесно за младите хора в движение.

3 - кушетка до 5K (C25K)

C25K отнема картофи на кушетка и упражнява слабости и бавно ги придвижва от седнал до 5K (3 мили). Времето за тази еволюция е 2 месеца и има силна, подкрепяща общност, достъпна онлайн за тези в програмата.

4 - Куче надолу

Down Dog е приложение за йога , така че потребителите могат да намерят своя център където и да отидат, от хотелските стаи, докато пътуват до плажа, докато релаксират.

5 - Фитокрация

Фитокрацията е уебсайт, където обучителите предлагат своите услуги на различни цени и нива на интензивност, въз основа на нуждите на клиента. Много комуникации на едно място на по-скъпо ниво с тренировки за фитнес и хранене / уелнес .

6 - Зелена кухня

Приложението "Зелена кухня" е вегетарианска рецепта за здравословни, интересни и забавни рецепти, фокусиращи се върху ястия на базата на растения.

7 - Хайди Сумърс - YouTube

Хайди Сумърс е комбинация от звезда на социалните медии и фитнес гуру, с малка реалност. Хеиди споделя съветите си за живот, фитнес, хранене и още много други неща в канала си в YouTube. С близо половин милион последователи, тя е една от най-популярните фитнес-центрове YouTubers наоколо.

8 - Карта на Фитнес

Ако вашият млад бегач е пътешественик, Map My Fitness е полезен инструмент, който да му помогне да намери най-добрите и удобни маршрути в градовете по света и се синхронизира с други фитнес приложения, за да следи движението на мили и калории изгарят.

9 - Загуби!

Изгубете го! ви позволява да проследявате и планирате своята фитнес и диета самостоятелно. Той има скенер за преброяване на калории и хранителни вещества и можете също да търсите храни, които използват изображение. Има основен план и план за премия, който е 3,99 долара на месец.

10 - Ако то отговаря на вашите макроси

Откъде знаеш, ако се побере в макросите ви? Макросите са друг термин за мазнини, въглехидрати и протеини. Ако тя пасва на вашите макроси, предлага редица планове за ядене и намаляване на теглото, вариращи от началното ниво от $ 17 до персонализираната фитнес програма на $ 297. Началните тренировки в персонализирания план са съобразени конкретно с нуждите и профила на клиента.

11 - "Найки" +

Nike + е повече от просто фитнес приложение. Това също е пряка връзка към пазаруването на продукти, известия за специални събития и други промоции на Nike. За фитнес услугата предлага поддръжка на едно гише, програми за тренировки и още много други, за да подобри начина на живот на фитнес с акцент върху продуктите на марката Nike.

12 - Noom

Noom Coach е мобилно приложение, което насърчава дългосрочната загуба на тегло, като помага на потребителите да изграждат здравословни, устойчиви навици на живот. Noom е уникален с това, че може да бъде изграден около група хора и хора, което работи добре за работодатели, които искат да подобрят здравето на работната сила.

13 - Растения Нани

Plant Nanny помага да се проследи приемът на вода, за да остане добре хидратиран и енергизиран.

14 - Възход

Rise е програма за отслабване, която е адаптирана към индивида, подкрепена от научни изследвания, фокусира се върху здравословния начин на живот и използва ежедневната отчетност, за да поддържа клиентите си на път. Също уникален за Rise е тяхната фото-базирана комуникация между потребител и треньор / треньор. С акцент върху помагането на заетите хора да останат на път, Rise е популярен сред хилядолетия, които са в движение и работят дълги часове.

15 - Runkeeper

Runkeeper е приложение за бегачи. Не само че картите и броевете се изпълняват, но има групови предизвикателства. Тя се свързва директно с популярното музикално приложение Spotify, за да поддържа енергията по време на тези интензивни писти.

16 - StrongLifts

StrongLifts се фокусира върху тренировки за тегло с безплатни тежести и мряни. Приложението предлага отговори на въпроси, вариращи от това, какви тежести са необходими в домашна фитнес зала до колко време трябва да почиваме между репликите.