Как да направим глупости Lunges

Работете на булото и бедрата с претеглени линии

Продължението е основно огромна крачка напред. Упражнението може да се направи без тежести, с дъмбери, държани отстрани или на рамото, или с мряна зад врата на раменете. Обувки работят на мускулите на горната част на краката и мускулите на бедрата.

Натоварванията с тежести изискват добър баланс, така че ако имате проблеми, запазвайки баланса си, започнете с упражнението без тежести. Това ще ви помогне да научите правилната форма, като същевременно развивате баланса си за упражнението, което ще ви помогне да предотвратите наранявания при добавяне на тежести.

Научете повече за терминологията за обучение по тегло и описание на упражненията, ако имате нужда от информация преди да опитате това упражнение. Отпечатайте форматирано копие на това упражнение. Вижте още упражнения с гира .

Началната позиция

  1. Изберете гири с тежест, която ще ви позволи да завършите комплектите упражнения, които сте избрали. Ще са необходими изпитания и грешки, за да се установят с подходящо тегло. Започнете с леко тегло. Както вече споменахме, ако имате трудности при балансиране, започнете без тежести.
  2. Поставете направо с дъмбел във всяка ръка. Дръжте ръцете си отстрани. Палмите трябва да са изправени пред бедрата (захващане с чук). Краката трябва да са малко по-малко от ширината на раменете.

Движението

  1. Направете голяма стъпка напред с единия крак, като се навеждате до коляното, докато предната част на бедрото се приближи успоредно на земята. Задният крак е огънат в коляното и балансиран на пръстите на краката. За крака, с който напредвате, не позволявайте на коляното да минава през върха на пръстите на краката. Това може да влоши колянната става, ако се направи твърде много.
  2. Върнете се в началната си позиция и повторете движението с другия крак. Алтернативни крака, докато програмата за упражнения приключи.

Посочва забележка