30 минути тренировка тренировка, за да ви помогне да бюст скуката

Отегчен от обичайните тренировки за бягаща пътека? Най-добрият начин да се справите с "Dreadmill" е да промените това, което правите, и един чудесен начин да направите това е с интервални тренировки.

С този тип тренировки преминавате от едно ниво на интензивност към друго и всеки интервал е кратък, така че вместо да се страхувате от тази 30-минутна тренировка, сега сте съсредоточени само върху много малки парчета.

Не е нужно да правите 30 минути - трябва само да направите този 1- или 2-минутен интервал.

Ще бъдете невероятно колко бързо ще тренирате тренировката ви, когато опитате интервали. Освен това ще изгорите повече калории и ще научите тялото си как да работите по-усилено, без да се налага да сте нещастни за цялата тренировка.

Интервал обучение за по-калорийно изгаряне

Тази интервална тренировка ще ви помогне да сринете скуката и да изгорите повече калории, като промените скоростта си през цялата тренировка. Това е много по-ефективно от стационарното обучение, защото сте насочени към всичките си енергийни системи, а не само към така наречената " зона за изгаряне на мазнини ".

Ще сменяте интервали с висока интензивност с интервали за възстановяване, доказан начин за повишаване на издръжливостта и изгаряне на повече калории за по-кратък период от време. Наклонът се променя по време на тренировката, така че да увеличите или намалите скоростта си, за да съответствате на предложеното възприемано усилие .

Посочените наклони са само предложения, така че да ги промените така, че да отговарят на вашето възприемано усилие и да се консултират с Вашия лекар, ако имате някакви заболявания, заболявания или наранявания.

път

Интензивност / Speed

Inc

PE

8 мин. Загрейте с леко темпо 1% Ниво 3-4
5 минути. Увеличете скоростта до умерена интензивност - Това е вашето изходно ниво 1% Ниво 5
1 минута Увеличете скоростта до средно-висока интензивност 2% Ниво 7
2 мин Връщане към изходната линия 0% Ниво 5
1 минута Увеличете скоростта до висока интензивност 3% Ниво 8
2 мин Връщане към изходната линия 0% Ниво 5
1 минута Увеличете скоростта до много висока интензивност 3% Ниво 9
2 мин Връщане към изходната линия 0% Ниво 5
1 минута Отидете навън, възможно най-бързо 4% Ниво 9
2 мин Връщане към изходната линия 0% Ниво 5
5 минути Охлаждайте с леко темпо 0% Ниво 3-4

Общо време за тренировка: 30 минути

Съвети за по-добри тренировки

Важното за интервалните тренировки е следното: Вашите настройки не винаги ще останат същите по време на тренировката. Не непременно се опитвате да постигнете определена скорост, но се опитвате да работите на определено ниво на интензивност.

Когато започнете тренировката, може да сте в състояние да отидете по-бързо. Докато се бутате през цялата тренировка, може да откриете, че трябва да забавите или дори да намалите наклона, за да останете при предполагаемото усилие. Това е нормално и е добре.

Не се подчинявайте на настройките си. Регулирайте ги, ако е необходимо, за да останете в безопасност и да работите здраво. С течение на времето ще имате по-добро усещане за тялото си и как се чувствате с различна скорост и наклон, така че можете да познаете настройките си с по-голяма точност.

Не се страхувайте да натискате малко и да отидете по-високо, отколкото смятате, че можете ... можете да намалите наклона по всяко време, ако смятате, че работите твърде трудно.