Най-добрите подаръци за фитнес за любовника

Повишете тренировките им

Ако има любовник за упражнения в живота си, има шанс да има нещо, което иска да направи тренировката по-ефективна и по- забавна . Фитнес подарък може да ви държи в мислите си, тъй като те се радват на добра тренировка през останалата част от годината.

Монитор на сърдечната честота

Амазонка

Мониторът за сърдечен ритъм е отличен инструмент за всеки упражняващ, който иска да извлече максимума от своята тренировка. Има разнообразни опции, тъй като все повече и повече фитнес банди и smartwatches включват китката базирана сърдечна честота откриване. Но те са много по-малко точни от използването на колан за сърдечен ритъм. С специализиран монитор за сърдечен ритъм можете да виждате сърдечната честота непрекъснато и да бъдете предупредени, когато сте в или извън избраната зона на сърдечен ритъм.

| Повече ▼

Безжични слушалки

Амазонка

Няма нищо по-досадно от плетени кабели за слушалки. Можете да прекарате първите пет минути от вашата тренировка, просто да ги разгънете и подредете така, че да не пречат на вашите движения. Слушалките JayBird Sport са добър избор за наркоман, който е готов да се включи безжично.

| Повече ▼

Полярен фитнес монитор A370

полярен

Има много чудесни монитори за активност там, но Polar го прави добре за упражнения по няколко начина.

| Повече ▼

TRX Обучение за окачване

Снимката е предоставена от Pricegrabber

Ако имате приятели или семейство, които обичат да опитат нови и предизвикателни тренировки, TRX Suspension System предлага точно това. Тази мрежа от ленти се свързва с врата или тавана (с котва) и позволява на упражнения да натоварва собственото си телесно тегло за различни сили, издръжливост и упражнения за сила. Какво е страхотно за TRX е, че това е различно, то ви позволява да работите с тялото си с много малко оборудване и можете да го вземете навсякъде. Пакетът идва с всичко, от което се нуждаете - системата за каишки, котва за стена / таван и множество видеоклипове. Има и пакет с включена котва, която е по-удобна за пътуване.

| Повече ▼

Kettlebells

Амазонка

Kettlebells са добър избор, ако вашият упражнятел обича предизвикателство. Има различни опции за kettlebell, от лекар-топка като камбани до основни модели желязо. Kettlebell обучение не е лесно, така че вашият получател трябва да има някои инструкции, преди да гмуркане в тренировка. Може да помислите и за получаването на видеоклип, ако не сте сигурни в нивото му за фитнес.

| Повече ▼

Пяна ролка

Амазонка

Пяната ролка е чудесно допълнение към редовните масажи, което позволява на вашият упражнятел да разтърси всяко напрежение в мускулите. Спокоен упражняващ е щастлив упражнятел.

| Повече ▼

Лични тренировъчни сесии

Гети изображения / Майк Харингтън

Той може да се въздържи, ако дадете на някого лични тренировъчни сесии, само защото искате те да се упражняват. Това обаче може да бъде велик дар, ако вашият любим е изразил интерес към обучението, но не желае да харчи парите. Всеки треньор ще начисли различна такса за сесиите, но очаква да плати около $ 50 до $ 100 на сесия. Може да искате да дадете една или две сесии и да позволите на получателя ви да реши дали искат повече или да ви предложат да тренирате заедно на групови сесии.

| Повече ▼

Членство в гимнастика

Xavier Arnau / Е + / Гети изображения

Подобно на други фитнес подаръци, членството в салона не е за всеки. Въпреки това, ако вашият получател е говорил за присъединяване към фитнес, вие сте на ясно. Преди да се ангажирате с каквото и да било, разберете точно какво търси вашият получател - местонахождение, удобства, класове и т.н. Друга възможност е да получите талон за безплатни обиколки на фитнес залата наблизо и да я огледате, преди да купите.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.