Вашето пълно ръководство за фитнес ходене през пролетта

Време е да настроите ходенето си, за да се възползвате максимално от пролетта. С по-дълги дни и по-топло време точно зад ъгъла, се пригответе да се възползвате максимално от това.

Настройте вашето ходене и дрехи

Ще ви трябват по-леки слоеве за дрехи за пролетта. Ако сте нов за ходене, това е вашият шанс да пазарувате за къси панталони и светлини. Ако сте ветеран проходилка, време за разопаковане пролетта и лятото тренировка дрехи и проверете, за да видите какво се нуждае за замяна.

Пролетно ходене: Настройте мускулите си

В очакване на лятото и шорти и бански костюми, е време да се работи върху мускулния тонус, освен мускулите, построени от ходене. Като бонус, тези мускули ще изгорят повече калории (дори и в покой). Тонираните мускули, дори ако имате наднормено тегло, ще подобрят начина, по който изглеждате и се чувствате.

Колко често трябва да правите силово обучение?

Работете в някои упражнения за не-ходещите мускули всеки ден.

Това може да се направи след разходката ви само за няколко минути. Инвестирайте в някои леки дъмбели или еластични ленти, за да добавите съпротива, или просто вдигнете няколко кутии, вързани в кърпа (един килограм е килограм, един квартал е 2 килограма, един галон е 8 килограма).

Тренировки за краката си

Ако сте здрав проходилка или фитнес проходилка, краката ви се тонират, но може да искате да се включите в някои crosstraining, че ще изгради противоположни мускулни групи в краката си. Язденето на велосипеди, катеренето на стълби и добавянето на хълмове към пешеходния маршрут ще постигнат това. Или може да искате да използвате някои специфични упражнения.

Тренировки за горното тяло

Ръцете и горната част на тялото не получават много тренировка от ходене, въпреки че използването на мощни ръце по време на ходене може да ви даде тон. Но най-добре е да прекарате още няколко минути след разходката си с леки тежести, за да тонирате ръцете си.

АБ тренировки за вашия Core

Силните коремни мускули са от съществено значение за добрата поза на ходене. Местата и хрусканията могат да изградят тези мускули.

Пролетно ходене: Настройте целите си

Време е да преоцените целите си. Може да сте започнали през тази зима, като сте задали цел, за да можете да се разхождате на една миля или две, а сега това е бриз. Или може би сте започнали с възвишената цел да направите маратон, но сега вярвате, че това е недостижимо. Време е да зададете нови, реалистични цели.

Най-важното от една добра фитнес цел са:

Инструменти за задаване на целите за ходене

Пролетно ходене: Настройте навиците си за хранене и храненето

Празните дни и мрачното зимно време често приличат на нежелани паунда. Пролетта предлага по-голямо разнообразие от пресни плодове и зеленчуци, както и повече дневни часове. Време е да преосмислите диетата си, за да видите дали сте хранени за здраве и хранене.

Още: Насоки за хранене - какво да ядем, какво да не ядем

Свързани статии