10-те най-добри чорапи за пазаруване през 2018 година

Защитете срещу мехури с тези добре проектирани чорапи

Дясните чорапи са вашата първа линия на защита срещу мехури . Ако чорапите ви не се поберат правилно, те могат да се плъзгат и да се сгъват, което поставя сцената за триене на краката ви докато вървите, което може да доведе до мехури. Трябва да избягвате тръбните чорапи и да изберете чорапи, които са анатомично проектирани. Пешеходните чорапи трябва да отблъскват влагата, за да предпазят кожата от омекване, което е още един фактор, който ги прави склонни към мехури. Чорапите от памук задържат влагата до кожата ви и трябва да ги замените с чорапи, изработени от синтетика, които ще ви помогнат да управлявате влагата. и да инвестират във висококачествени ходещи чорапи.

1 -

Тези чорапи Thorlo са предназначени за проходилки и са изработени от CoolMax плат, за да се изплитат от ноздрите и да се предотврати образуването на мехури. Подложката се поставя точно там, където е необходимо - в стъпалото, петата и топката на крака. Те идват в екипажи и мини-екипажи дължини. Thorlo също има стилове с повече подложка, ако предпочитате по-дебел чорап. Торлос се носи като желязо; ще ги имате в продължение на години.

2 -

Balega прави висококачествени чорапи за проходилки и бегачи. Техните чорапи са унисекс, но този чорап е номер едно продавач за женски течащи чорапи на Amazon.

Безшевният пръст ще ви помогне да предотвратите появата на мехури, които могат да произвеждат дори и плоски чорапи. Този модел на скрит комфорт има плюшване в подметката, което много хора оценяват, че помагат за омекотяване на стъпката им. Те имат структурна форма с еластинови влакна, за да ги задържат на място и да се сгъстяват или преместват - важна характеристика, която помага да се предотвратят мехури и горещи точки.

Високата височина не може да работи добре, ако не искате да имате чорап или чорап на членовете на екипажа, или за стил, или за предотвратяване на тен линии в глезените. Разделът за петата е малко по-дебел, за да не попадне чорапа в обувката ви. Това е добра функция, тъй като не искате да се налага да спрете и да правите корекции. Ще се насладите и на разнообразието от налични цветове, които могат да се координират с обувките ви.

3 -

SmartWool прави перилните чорапи, които не могат да се залепят в машината, които осигуряват естествено управление на влагата. Тези ходене дизайни са изтъкани за удобство, където пешаците се нуждаят най-много. Докато повечето традиционни чорапи за къпане на вълна се нуждаят от чорап, така че да не почувствате драсканата вълна, чорапите Smartwool не го правят. Просто ги носете като всеки друг чорап и почувствайте естествения комфорт на безконечната вълна. Освен това можете да ги изпиете в пералната машина и сушилнята и те ще запазят формата си.

4 - R-Gear Drymax Чорапи

R-Gear чорапи. С любезното съдействие на Amazon.com

Тези чорапи от Roadrunner Sports идват с разнообразие от изтласкващи избори от ултра тънки до дебели, по-тънки дизайни. Можете да избирате стилове на екипаж, квартал, нисък разрез или липса на показване. Те са оформени така, че да прилягат правилно към краката ви и да са годни за мъже и жени. Те също така идват в различни цветове, така че, ако предпочитате черно за вашите комфортни обувки , R-Gear ги има.

5 -

Системата за контрол на влажността Ultimax комбинира Lumiza и олефина, за да отблъсне и да премести влагата, като поддържа краката ви сухи и удобни. Тези чорапи са добре проектирани и не се свиват зле при първото миене, както правят някои марки. Те се предлагат в стилове за мъже и жени и включват различни дължини, от ниско нарязани на екипаж.

6 -

Тези SockGuy чорапи са забавни чорапи в цветни дизайни. Но това са и сериозни чорапи, изработени от вълна от тъкани и тъкани, за да останат на място без гънки. Защо не покажете някакъв стил, докато се наслаждавате на предимствата? Те са означени за мъже или жени, но вие сте този, който решава кои дизайни искате да носите.

7 -

Някои разходки се нуждаят от компресионни чорапи за медицински проблеми, докато други смятат, че те намаляват умората им. Swiftwick прави компресионни чорапи, които включват технологични чорапи за проходилки и бегачи. Те се вписват плътно, за да поддържат крака, но не задържат зоната на куката, което може да причини болка. Това означава по-малко изместване на чорапа при ходене и по-малко възможности за триене, за да се развият мехурчета . Те дори имат версия на Merino вълна, която е без черупки и се пере в машината. Те идват в забавни цветове, които могат да съответстват на Вашия костюм за състезания .

8 -

DeFeet прави цветни чорапи в забавни стилове за сериозни пътеки, бегачи и велосипедисти. Те са изработени с CoolMax Alta в бързо изсъхнала Air-E-Ator тъкан. Ако сте отегчени от обикновени бели или черни чорапи, вижте какво имат да предложат.

9 -

Новият баланс прави отлични технически чорапи за ходене и бягане с тъкани и подложки, където имате нужда от тях.

10 -

Няколко дни се нуждаете от допълнителна помощ, за да излезете от вратата за разходка или да покажете своя стил във фитнес залата, докато ударите неблагодарна. ASICS има тези големи чорапи в три пакет с ярки цветове. Те имат опаковка с три нюанса на розово от фъзия до диня и друга опаковка със синя, жълта и шокираща розова. Тези чорапи са изработени от влакна, които ще изплитат пот и мрежести панели, за да поддържат краката ви сухи и хладни, като същевременно предотвратяват образуването на мехури. Те са предназначени да останат на място със спираловидни влакна и подплънки. Подметката е с подплата, за да смекчи краката си за допълнителен комфорт. Носителите казват, че не са твърде дебели и не твърде тънки - просто прав.

Те получават преобладаващи петзвездни ревюта от повече от хиляда купувачи на Amazon. На цената можете да си купите няколко опаковки, така че никога да нямате извинение, че всички те са в пералнята. Добрата новина на този фронт е, че купувачите казват, че остават ярки при много измивания.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .