Топ шорти за красота на жените плюс размер

Останете готино и сухо с активни шорти в удължени размери

Как можете да останете готини по време на летните ви разходки, независимо дали ходите на кучето или се насочвате към финалната линия на половин маратон, подходящ за проходилки ? Плюс-размер разходка трябва шорти, които ще се движат с тях и няма да се обвърже или да се вози нагоре. Може да се окаже трудно да се намерят късометражни продукти, произведени от обикновените производители на спортни стоки в разширени размери, но някои ги произвеждат за жени от всякакъв мащаб.

Чафинг често е опасение през лятото, което може да бъде предотвратено чрез носенето на компресионни къси панталони или от самите тях, или на пластове под по-свободни шорти или покриващи поли. Някои къси комбинации имат вградени шорти за компресия. Можете също да искате товарни шорти, така че да имате много джобове за вашия мобилен телефон и други предмети, докато се разхождате, обиколете или екскурзийте .

1 - Шампион на жените плюс размер Спорт Кратко 5

С любезното съдействие на Amazon.com

Champion прави тези спортни шорти в четири цветови комбинации. Те са изработени от 100% полиестер. Те имат широка, стилна контрастираща лента и външен джоб за скривалище. Те имат кратко вдлъбнатина от 5 инча. Те са налични в размери от 1X до 4X.

| Повече ▼

2 - Nike Dri-FIT Темпо (размер 1X-3X) Женски пиано шорти

Nike Tempo къси панталони. С любезното съдействие на Amazon.com

Сайта на производителя
Активните жени идват във всички размери, но отнема известно време, докато производителите на спортни дрехи настигнат. Найки има няколко дизайна в разширени размери. Тези шорти за писти имат вграден кратък и кратък разрез за максимална свобода на движение. Платът изпъква пот и те са леки за максимална дишане. Те идват в размери от 1X до 3X.

3 - Алекс + абатство упражняване кратко

С любезното съдействие на Amazon.com

Тези сериозни къси панталони включват широка лента за комфорт и вдлъбнати крака за по-добра мобилност. Те имат вътрешна обвивка, която диша. Те са изработени от четиристранна тъкан, която изтласква пот. Плюс това имат предни джобове за телефона ви и други важни неща. Те са налични в два цвята, а разширените размери включват XL, 2X Plus и 3X Plus.

| Повече ▼

4 - Кейп Колумбия с плюс-размер костюм за жени, къса

Колумбия женска Плюс-размер пясъчна речна товара е кратка. С любезното съдействие на Amazon.com

За разходки на открито, сериозно туризъм или пътуване, тези найлонови шорти са функционални и могат да изминат разстоянието. Те имат наклонени странични джобове, както и джоб с цип. Те са бързо изсушаващи и оформени за външно износване. Те могат да бъдат правилният избор, ако опаковате пешеходен престой. Те са налични в размери от 1X до 3X и в различни цветове.

| Повече ▼

5 - Алекс + Abby Pursuit Running Пола

С любезното съдействие на Amazon.com

Ако предпочитате стил на бягане, този дизайн от Alex + Abby се предлага в разширени размери XL, XXL и XXXL. Той се отличава с контрастни шорти под пола, всички са изработени от четиристранна лента за изпълнение. Тези тихи поли се предлагат в различни цветови комбинации. Имат един джоб на един от късите крака.

| Повече ▼

6 - JunoActive Relaxed Fit Workout Shorts

Джуно Актив Релаксирани Fit тренировки къси панталони. Juno Active

Сайта на производителя
Тези удобни шорти имат къси джобове, така че не е нужно да разберете как да носите мобилния си телефон, идентификационния номер и т.н. Полиестерната / памучна тъкан ще ви помогне да изтриете влагата. Те са налични в размери от XL до 6X в херин или в черно.

7 - JunoActive Quikwik велосипедни къси панталони

Велосипедни къси панталони JunoActive. JunoActive

Сайта на производителя
Панталоните на JunoActive в подвижния стил в бързо изсъхваща тъкан Quikwik ще помогнат за предотвратяване на износване. Те също имат антимикробно покритие, което ще предотврати навлизането на миризми. Те осигуряват леко натиск и подкрепа. С дължината им от 8 инча, те помагат да се предотврати изпъкналостта и са подходящи за наслояване под шорти. Те идват в размери от 0X до 6X. Платът е 90 процента микрополиестер и 10 процента пендел.

8 - Сладки поли

Сладки потници. Уенди Бъмгарднер ©

Сайта на производителя
Ако носите спандекс къси панталони, за да предотвратите износване, но предпочитате да запазите нещо във въображението, тези забавни поли са чудесно решение. Сладките поли полира върху шорти, чорапогащи или тичащи панталони. Осигуряват се с редица от щракалки, така че да можете да ги нагласите. Те идват в размери, които трябва да пасват на повечето жени до размер 26. Чувствайте се женствени и стилни, докато се наслаждавате на активния си живот. Те идват в голямо разнообразие от тъкани, за да можете да ги носите със стил.

9 - QuikWik Power Play Пола

Juno Active

Сайта на производителя
Тази комбинирана външна тениска / вътрешен велосипед може да предотврати изтръпването. Чувствайте се женствени и свежи, тъй като тъканта изтласква влагата и предотвратява износването. Полата е прорязана от двете страни за лесно движение. Полата помага да скриете бузите и издутите си, така че може да ви даде повече увереност, когато упражнявате публично. Дължината на полата е 16 инча, а вдлъбнатината на шорти е 5,5 инча. Те са налични в размери XL до 6X.

10 - 5-инчови шорти с 5-инчови R-Gear

Сайта на производителя
Тези двуслойни шорти от Roadrunner Sports имат вътрешни къси и външни къси панталони от мек микропърбърд, които отвличат пот. Предните джобове са с цип, а задният джоб е затварящ. Има и вътрешен джоб за електроника / ключ. Това трябва да бъде достатъчно, за да ви държи в движение! Те са налични в размери XL и XXL, както и в редовни размери.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.