9-те най-добри превозвачи за бутилки за вода и опаковки за закупуване за разходки / джогинг през 2018 година

Правилото за хидратация за пътешественици и бегачи е да пиете, когато сте жадни. Носенето на вода или спортна напитка е най-сигурният начин да го направите по време на тренировката. Тези опаковки и носители ви позволяват да вземете бутилка за вода без да носите раница или да носите бутилка с вода в ръката си. Характеристиките, които можете да търсите, включват отразяващи елементи за безопасност, лента за прикрепване на якето след загряване, както и подходящо количество за съхранение за вашата дължина на разходка или бягане.

Тези опаковки ще задържат до 20 грама вода. Ако имате нужда от повече вода, ще трябва да попълните бутилките или да обмислите преминаването към по-голям капацитет за хидратация .

Ultimate Direction прави страхотни хидратиращи опаковки за талията в продължение на много години. Калъфът с фланец за вода за бърз достъп до 20-унция бутилка. Той има отразяващи тръби за нощна безопасност. Той има джоб с вътрешен разделител, съвместим с смартфона, така че да можете да организирате вашите най-важни неща и закуска. Калъфът на бънджи ще държи леко яке или други елементи, които трябва да запишете. Бутилката за вода има клапан за кратер за по-лесен достъп без изтичане и палец на палеца за бързо захващане.

Ако не обичате да носите нещо на кръста си, този минималистичен пакет Ви позволява да носите Вашата вода и най-важното на гърба си. Имате удобен достъп до бутилката си. Но дори по-добре, има две джобове на раменете, които могат да държат телефона ви, енергийни закуски и др. Джобът на гърба с цип има още по-голямо значение и има ключа за сигурност. Също така има и отвори за добавяне на ударно въже, което да обвърже вашето яке или други важни неща.

Този минималистичен хидратационен пояс носи две 10-унция колби на дишащ неопренов колан. Той е снабден със смартфон, който е съвместим с джоб за закопчаване и отразяваща тапицерия за безопасност. Отидете на светлина, но имайте какво имате нужда - вода и / или спортна напитка и вашите най-важни неща. Този пакет се предлага в разнообразие от цветове, за да съответства на вашия стил. Недостатък е, че можете да го използвате само с предоставените колби.

Използвайте този държач, за да прикрепите бутилка за вода към колана или колана си. Ако носите пакет за талията, който няма държач за бутилки, това е лесен начин да го добавите. Поставката за задържане на водата има пружинна скоба, която се вписва над колан с ширина до 2 инча. Твърдата пластмасова задна част държи бутилката за вода изправена. Добавяте бутилката в еластичния държач. Тя работи най-добре с бутилка вода от 16-унция до 20-унция.

Деленей е предназначен за скорост. Той идва с 21-унция бутилка Подиум Chill, която е стискаща пластмасова бутилка без BPA. Той има малък джоб за ципове. Пакетът е изработен от перфорирана пяна за удобство и дишане. Той има отпред и отзад отразяващи тръби за безопасност.

Върхът е с 18-унция "ергологична" SpeedDraw колба на Нейтън в изолиран държач за бутилки. Коланът не се отваря. Джобът за джоб за ципове съдържа вашите най-важни неща. Най-доброто от всичко е, че има шнур за прикрепване на други необходими елементи, които не се вписват в джоба. Ако обаче искате да го използвате с типична бутилка кръгла вода, може да не държи бутилката добре.

Горивният пояс предлага разнообразие от хидратиращи колани. Хелият Ultralight колан има две 10-унция колби, които можете да напълните с вода или спортна напитка. Също така има водоустойчив джоб за съхранение с цип, който да се използва за най-важните неща или енергиен гел . Тя е проектирана така, че да не се отразява. За състезания има отделящи се микроконтролни брави за номера на биберона.

Системата Amphipod Full Tilt е оформена така, че да приляга плътно в лумбалната област, без да се подсказва и е лесна за носене под яке. 20-унция бутилка вода е контур и се вписва сигурно в ръкава си. Той е заобиколен отгоре и отдолу с цип, за да носят малки неща. Бързи пътешественици и състезатели ще намерят този стил отличен за движение с тялото си.

Тази опаковка има наклонен, изолиран държач за бутилки с бутилка за вода. Отделението с цип е достатъчно голямо за ID, но е твърде малко за повечето мобилни телефони. Той има еластична лента за задържане на бутилката за вода и отразяваща облицовка. Предлага се в различни цветове.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .