9-те най-добри текущи неща за купуване през 2018 г. за обучение по маратон

Пригответе се за вашия маратон с дистанционно управление

Ако тренирате за маратон, най-важната част от екипа ви е правилната чифт обувки за обувки за вашия тип крака . След като сте намерили добра чифт обувки за бягане и вашите писти започват да се увеличават на разстояние, може да мислите за други подвижни уреди, от които може да се нуждаете. Ето някои основни неща, които всеки обучаван в тренировка може да използва.

Като тренировъчен маратон, ти работиш достатъчно дълго, за да се хидратираш по време на вашите писти . Тъй като намирането на течности по време на движение не винаги е лесно, много бегачи на дълги разстояния използват хидратиращи носители , като горивен колан, за да имат течности близо до себе си.

Helium 4 на горивния колан улеснява носенето на течностите. Коланът е изработен от вентилирани тампони за пяна, които помагат колана да бъде по-лек, удобен и дишащ. Коланът има затваряне с велкро, което го прави много лесна за настройка по време на бягане. Също така има отделен джоб за състезания, който може да съдържа гелове, пари, ключове и други най-важни неща. Той се предлага в четири различни цвята, така че можете да изберете този, който се вписва най-добре в стила ви.

Маратонците трябва да носят много неща на бягането и винаги търсят място за задържане. Гумените странични джобове на тази шапка са идеални за бърз достъп до енергийни гелове, ключове, пари и ID. Другите отлични характеристики са вентилирани странични панели, рефлекторни тръби за безопасност и материали за втриване на влага. Предлага се в розово, безопасно жълто и черно / бяло.

Докато увеличавате разстоянието си, може да започнете да страдате от мехури и раздразнение, ако не предприемете някои превантивни мерки. Body Glide е смазка, предназначена да предотврати изтръпване и / или мехури в уязвими области, като краката, вътрешните бедра, спортните сутиенни линии и подмишниците. Той идва в пръчка и се прилага като дезодорант, като не оставя лепкава, мазна или прахообразна бъркотия. Той не съдържа петролни продукти и няма да оцвети вашите расови съоръжения.

След като започнете да се движите повече от 90 минути на тренировки, ще трябва да започнете да замените складираната енергия с калории в хода . Jelly Belly Sport Beans са вкусна и удобна опция за хранене на бягство. Предлага се в шест различни аромати, спортните зърна съдържат въглехидрати за енергия, електролити, които заместват тези, които губите чрез пот и витамини В и С. Много бегачи казват, че те са по-вкусен вариант от повечето спортни гелове . Но вие ще имате нужда от вода, за да ги измиете!

Дори ако имате намерение да носите течности в ръчните си бутилки за тренировки и да използвате хидратични спирки по време на маратона, все още ще ви трябва нещо, което да задържа храненето и другите ви нужди. Този носител на талията от Amphipod разполага с три вътрешни джоба, предназначени за ключове, пари, електроника, енергийни гелове, желе и други важни неща. Технологията на хибридната му мрежа премахва влагата и циркулира въздуха между гърба и опаковката, така че да не се чувства горещо и свиващо. Също така има напълно регулируем колан за удобно прилягане.

Много от обучените в тренировки маратонки не могат да живеят без пяните си ролки, които са цилиндрични пяна. Използвайки собственото си телесно тегло и пневматичен валяк, можете да направите самостоятелен масаж, който предлага същите предимства като дълбоко тъканния масаж, като напрягане на мускулите и сухожилията, намаляване на напрежението на мускулите, разцепване на пунктовете за задействане, успокояваща стегнатост на фасцията и увеличаване на кръвния поток и циркулация към меките тъкани. Ако нямате време или пари за редовни, професионални масажи, пневматичните валяци са удобна, по-евтина алтернатива. Те са особено полезни за участниците на дълги разстояния, които са склонни към синдром на ИТБ и стегнати телета или hamstrings.

Чорапите WrightSock Double Layer съдържат два напълно отделни слоя, които позволяват движение между слоевете. В резултат на това топлина и триене остават между слоевете, а не между чорапа и крака ви. Чорапите "Dri-WRIGHT", многоканални прежди, размазват влагата от крака, която позволява на влагата да се разстила, като му дава по-голяма площ, от която да се изпари. Какво означава това за вас, бегача? Ще имате безблокиращи курсове всеки път, когато ударите пътя. Чорапите на WrightSock Lite Anklet са по-подходящи за по-топло течение. Ако тичате в студено време, опитайте чорапите на екипажа на WrightSock.

Всеки път, когато един бегач ме пита за препоръка за основен часовник за бягане , аз винаги предлагам часовника Timex Ironman Triathlon Watch. Това е прост часовник, но е достатъчно мощен, за да отговори на нуждите ви от тренировки и състезания. Разполага с 100-часов хронометър с резолюция 1/100 секунди; 50 памет памет, 50 разделителна памет, 50 памет тренировка; дневник за обучение с най-добра обиколка, средна обиколка и общ сегмент с дата; индиго задно осветяване за лесно гледане при условия на слаба осветеност; 3 аларми; и 2 интервални таймера с 99 броя броячи. Освен това, той е много елегантен, стилен и се предлага в няколко различни цвята. Аз дори го нося понякога, когато не бягам!

И момчета, не се безпокойте, има мъжка версия на часовника Timex Ironman Triathlon Watch: Купете от Amazon.com.

Тази книга с кавички ще помогне на бегачите да преживеят най-трудните си тренировки или състезания. Quotable Runner е изпълнен с вдъхновяващи, практични и хумористични цитати за бягане . Мао, Бил Клинтън, Чърчил и Джордж Шийхан са цитирани в тази книга.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .