7-те най-добри клипа за пазаруване през 2018 година

Тези продукти отнемат необходимостта от повторното укрепване на връзките ви отново и отново

Свързването на обувките ви не трябва да отнеме много време, но ако непрекъснато слагате и сваляте обувките си или връзките ви често се развързват, може да искате по-ефективно и надеждно решение. Торбони за крака са полезни за хора, които имат затруднения да обвързват обувките си, като възрастните, малките деца или хората с увреждания или медицински състояния. Те също така са удобни и по-безопасни за спортисти, които искат бързо да влизат и излизат от обувките си и не искат да се притесняват, че връзките им ще бъдат развързани.

Всички тези обувки за връзване са лесни за използване и обръщат обувките ви на удобни приплъзвания. Ако искате да опростите ежедневието си и да спрете да се грижите за обувките, които идват развързани, разгледайте този списък, за да намерите най-добрите за вас.

Системата Xpand No Tie Shoelaces получава първото ни класиране благодарение на тяхната лекота на използване, гъвкавост и достъпност. Тези обувки са идеални за деца, възрастни, спортисти, възрастни хора и тези с медицински състояния или увреждания, които имат проблеми с обличане на обувките си и могат да се носят със спортни, спортни или обувки. За разлика от другите системи за вратовръзка, обувките Xpand имат плоски дантели и не изискват обемен обект, който да заключи дантели на място. Уникалната технология Lace Anchor закрепва шнурите на място, като остава регулируема, така че можете просто да ги вмъкнете и излизате от тях, без да се налага да викате.

Друга готина функция е "режимът на стелт", който ви позволява да инсталирате заключващата скоба в обувките си, така че да не се вижда. Xpand No Tie Shoelaces се предлагат в десетки различни цветове, затова изберете тези, които отговарят на вашите обувки и личност най-добре.

Оригиналната система за вратовръзки, Lock Laces, е много популярна сред триатлетите, бегачите и други спортисти, които искат бързо да влязат и излизат от обувките си за бягане. Можете да ги използвате, за да превърнете каквито и да било чифтове обувки в приплъзващи се, като премахнете старите обувки и закачете с еластичните ключалки. След това просто завъртете края на връзките през проходите на пружинното заключващо устройство. С крака си в обувката можете да регулирате напрежението на дантела и след това да ги заключите на място за персонализирано прилягане. Можете лесно да ги ощипвате, ако искате по-стегнато за състезания и след това е необходимо да ги разхлабите, след като приключите.

Lock Laces са един от най-подходящите за всички и ще се поберат в обувките за възрастни и деца. Тази опаковка е снабдена с три комплекта дантели и всяка двойка работи за прилепване на един чифт обувки.

Системата за заключване StoutGears Reflective No-Tie Shoelaces предлага много от същите характеристики на други безколесни дантели, на по-евтина цена. Бързо инсталирани и лесни за използване, тези дантели са идеални за спортни и развлекателни дейности на открито и също така са чудесна възможност за деца и възрастни, които имат проблеми с обличане на обувките си. Те разпределят натиска равномерно върху крака и намаляват налягането в горната част на крака, за да поддържат краката ви по-удобни.

Всяка опаковка от обувки е снабдена с две заключващи се части, два крайни клипса и две дантели, подходящи за поставяне на един чифт обувки. Те идват в няколко различни цвята и също така имат някои отразяващи свойства, за да ви подобрят видимостта при бягане през нощта или в ранна утрин.

Nathan Lock Laces са фантастична, висококачествена опция за активни хора, които се притесняват, че връзките им ще бъдат развързани и също така ще искат лесно да се вмъкнат и да излязат от обувките си. Триатлетите по-специално обичат, че могат да ги използват, за да спестят известно време при преходи, като не трябва да обвързват обувките си. Те разполагат с еластични дантели в комбинация с пружинно активирано заключващо устройство. След като инсталирате дантелата и ключалката, никога не е необходимо да завързвате връзките си, но можете да регулирате фиксацията с ключалката. Можете да подрязвате дантелите до идеалната си дължина и след това да ги държите в клипс.

Тези добре изработени дантели се предлагат в различни цветове и са отразяващи, за да ви помогнат да се виждате при условия на слаба осветеност.

Тези дантели на Kiwi Boingz без колан са изработени от еластичен материал, проектиран в спирала, така че да останат на място, без да се свързват. Сравними в цената с обикновените обувки, те са достъпна опция за хора, които имат проблеми с обувките си. Еластичният материал ще се разтяга, докато движите краката си, като същевременно осигурявате достатъчно напрежение, за да не падне обувките си.

Те са чинч, който да инсталирате, като просто слагате обувките си с тях, след като премахнете старите си дантели. Тъй като нямат заключващо устройство, може да не сте в състояние да се стегнете толкова добре, колкото и с други безколесни дантели. Но те са надежден и евтин вариант за небрежните обувки.

Тези забавни, цветни обувки без ръкави са идеални за деца, които още не са се научили да обвързват обувките си. С къса дължина на обувката за всеки комплект отвори, тези трайни обувки са лесно инсталирани чрез поставяне на дантелени върхове в отворите. Върховете на дантела закотвят връзките на обувките ви, като осигуряват обичайна и гъвкава форма.

Изработени от силиконови материали, хомър No Tie Shoelaces са водоустойчиви и могат лесно да се почистват, като се избърсват с мокра кърпа, така че да се държат по време на разхвърляните и мокри приключения на децата. Те са налични в размерите на децата и идват в различни цветове, така че децата ви могат да избират любимите си.

Ако често се движите в условия на слаба осветеност, трябва да носите много отразяващи уреди и обувки, които са чудесно място за добавяне на известна отразяваща способност. Тези шнурове от Lock Laces са лесен начин да подобрите видимостта си и да останете на сигурно място по пътищата, когато е тъмно. Тъй като предстоящите фарове от кола или улични светлини удари вашите обувки, те ще излъчват ярка светлина, така че другите да ви видят как идвате. Подобно на обикновените Lock Laces, те са лесни за инсталиране и са идеални за тези, които имат проблеми да обвързват редовните обувки или просто искат да спестят малко време и караница. Те са налични в синьо, жълто, розово или сиво.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .