Пътеводител за здравословна закуска за заети уроци по училище

Направете своята сутрин бриз с тези идеи

Закуската за деца е всъщност едно много важно хранене, за да може денят да започне отдясно. Защо? След като заспиват и растат през нощта, децата трябва да зареждат телата си за деня напред.

Закуската осигурява енергия за сутринта и яденето на закуска може да доведе до повишаване на концентрацията в класната стая. Можете ли да си представите да се опитвате да участвате в научен експеримент или да се съсредоточите върху решаването на редица облигации с бръмченето на корема?

Това е трудно, особено за деца, на които не им е позволено да се хранят в училище. Закуската е единственият им шанс да ядат преди обяд.

Понякога намирането на време за ядене и / или за закуска е предизвикателството. С предложенията за закуска на училище по-долу и някои планиране, ще откриете начини да завладеете тези предизвикателства и да подготвите пътя за един продуктивен и изпълнен с учене ден. Допълнителен бонус е, че в зависимост от възрастта на вашето дете, те могат да получат много от тези хранителни продукти подготвени самостоятелно или с минимална помощ в училище сутрин.

Ето няколко начина да си поръчате бърза закуска :

От фризера

От хладилника

От микровълновата печка

От пещта или кърпата

От килера

Можете да получите няколко от горепосочените опции готови през уикенда, така че да имате бърза закуска на разположение за учебната седмица. Чувствайте се свободни да включите децата в подготовката на закуската. Също така, сдвояването на закуската с пресни плодове винаги е чудесен вариант.

Определено има начин да получите закуска на масата (или на колата или на автобусната спирка). Малка инвестиция в времето за планиране на закуската ще пожъне големи възнаграждения, като направи щастливи кореми и готови да научат умовете си.