Какво да знаете за капките в тренировка за теглото

Намаляване на теглото при извършване на неуспех

Падащите комплекти са набори за тренировки за теглото, при които теглото се намалява във всеки следващ набор, когато се изпълнява група от групи.

Комплектът е група от повторения на едно упражнение. Повторението е едно завършено изпълнение на упражнение; например, с бицепс къдря , едно повторение ще бъде действието на повдигане и след това спускане на гира веднъж.

Първият комплект трябва да бъде с тегло, което предизвиква "неуспех" при последното повторение.

Неуспех при тренировки за тежести означава извършване на упражнения многократно, докато не почувствате дискомфорт или мускулна слабост, така че да не можете да извършите последното повторение, като същевременно поддържате правилната форма и техника.

В падащите комплекти можете да промените формата като:

Можете да проверите по-голяма тежест основно обучение в тегло обучение ръководство .

Нашата тренировъчна програма изисква три пакетни пакета, започващи от шест повторения до неуспех, намалявайки теглото с 15% за всеки следващ комплект и напредвайки до неуспех, без почивка между сериите.

Защо обучението до неуспех?

Някои обучители смятат, че обучението до неуспеха води до повече мускулен растеж . За по-напреднали тежести, които са достигнали плато в напредъка, използването на тази техника може да им помогне да пробият това плато.

Той информира "няма болка, няма печалба" максимум с убеждението, че дискомфорта на провал точка е сигнал, че мускулът е достатъчно стресирани, за да се постигне увеличаване на мускулната размер и сила.

Обръщащи се пирамида

Падащите комплекти понякога се наричат ​​обратен пирамидален набор, защото започвате с тежка маса и постепенно го намалявате: Голяма на върха и тясна в долната част, като обърната пирамида.