10 Упражнения, за да изглеждате добре гола

Фина настройка на тялото си форма с теглото обучение

Дрехите могат да направят мъжа или жената, но в крайна сметка всички ние трябва да излезем и да изчистим оборудването. Това може да е първото ви неблагоприятно бягане, скайди, гол ски, голи протест или ден на плажа по избор на дрехи - не е толкова голяма сделка в наши дни, за да се видят без дрехи ... за някои хора така или иначе. И, разбира се, има интимни и лични причини да разкрие плътта.

Голо, голи, стригани, бум ... искаш да изглеждаш най-добре, ако можеш.

Красота, култура и период

Красотата не е само в очите на наблюдателя, а и в очите на наблюдателя в определена култура и възраст. Тези големи жени в картините на Рубенс през 17 век вероятно няма да се видят като отразяващи идеалната форма днес. Но някои култури отвъд запад не виждат красота в тънки жени, предпочитайки модела на Рубенс. Мъжките бодибилдъри с мускули на конкурентен размер не се харесват на много жени. Променливите са чудесни за културата, за периода и, разбира се, за личните предпочитания.

Трите основни типове тяло и вариантите

Анатомите разпознават три основни типа човешки органи:

В допълнение към тези анатомични типове, понякога се използват и други по-малко строги категоризации на формата.

Формата на тялото, която ни прави добре

Няма да обсъждаме манипулации на тялото, които попадат извън сферата на тренировките за тегло или фитнес ... неща като космите на тялото и козметичната хирургия. Това зависи от теб. Генетиката също играе голяма роля: няма да можете да правите чудеса, ако тялото ви е поставено от това, което сте наследили. Въпреки това, можете да оптимизирате външния вид на тялото си за наследствената си форма с обучение, особено при тренировки за тегло.

Обикновено, след признаването на горните фактори, характеристиките на добре изглеждащото тяло се влияят от позата, разпределението на мазнините и мускулите.

За мъжете, това е не-мозък, и тя също работи за жени с по-малко мускули и малко повече телесни мазнини.

И все пак приказните женски фигури от миналото не са съвсем мъртви. И за да бъдете справедлив, погледът "слаб женски модел" е събрал значителна полза през последните десетилетия, въпреки че здравето на костите може да бъде изложено на риск с този нисък процент телесни мазнини и мускули.

Упражнения за изгаряне на бута (и всичко останало)

Ето ни. Опитайте тези упражнения, за да максимизирате голите и груби парчета на тялото, които наистина имат значение.

Пригответе се да погледнете отново в това огледало.