Как да направим Deadlift

Смъртният лифт се извършва предимно с бар и плочи или фиксиран барбекю. Могат да се използват и гърбици, но ефектът е подобен на клеклите на гирата. Това описание използва мряна. Възможни са няколко модерни варианта с алтернативни позиции на крака и хватка.

Що се отнася до всички упражнения, не вдигайте твърде тежки, за да започнете и спрете, ако се усеща болка, особено в долната част на гърба. Не забравяйте да дишате; не задържайте дъха във всяка точка.

1 - Начална позиция

HeroImages / Гети изображения

Мускулите работят: квадрицепс (предните бедра), hamstrings (задната част на бедрото), глутета (задника), долната част на гърба

Позиция на тялото

2 - Движение на тялото

3 - Проверете точките

Мъртвото въображение е твърде често пренебрегвано в общия фитнес тренировка , въпреки че това е специалност на силови лифтове. За мъжете и жените, които искат да изградят добре изглеждащи крака и гърба, мъртвецът се присъединява към клек като премиерно упражнение и може да направи известно пътуване към заместването на клек за тези, които намерят балансиране на тежки тежести на негъвкави рамене, които не им харесват.

Опитай. Смъртта е един от любимите ми лифтове.