Mindwalks: 100 лесни начина да облекчите стреса, останете мотивирани

Подхранете ума и душата си с Mindwalk

Разхождайки се умно е отличен начин да се справите със стреса на живота и да се подготвите за едно пътуване като Camino de Santiago .

"Mindwalks: 100 лесни начина да облекчите стреса, останете мотивирани и подхранвайте душата си" не е психообработваща книга за New Age. Вместо това това е решение на проблем, който може би не сте знаели, че сте имали: как да добавите интерес към ежедневната си разходка.

Ако започнете да се отказвате от излизането от вратата, е време да го подправите, както и да изострите сетивата си и може би дори да започнете мисленето и процесите за решаване на проблеми . MindWalks може да направи това.

Mindwalking

Всеки MindWalk ви дава възможност да се концентрирате по време на разходката си. Те управляват гамата от най-вече - физически до най-вече - усещане за най-вече - мислене. Моите психоактивни щитове бяха нагоре, когато отворих книгата, но бързо се спуснаха, докато се наслаждавах на MindWalks.

С 100 различни MindWalks, тази книга може да бъде полезна за самостоятелни проходилки или да даде на ходещите партньори или групи някои дейности, върху които да се съсредоточим. Уморен ли си да чуеш за леля на Анна Сисъ, но не искаш да кажеш на ходещия си партньор да получи по-добра тема? Време е да получите копие на MindWalks, за да ви предоставим разнообразни дейности за двамата!

Примерни примери

1. Потърсете си едно специално нещо, за да откриете едно нещо специално - гледка, звук, мисъл - при всяка разходка, която предприемате.

Ще откриете, че отделяте повече внимание на света около вас и забележите подробности, които може да сте пропуснали. MindWalk е за открития.
2. Направете обръщане: Опитайте се да вървите назад за няколко стъпки. В същото време, направете себе си назад, каквито и отрицателни мисли могат да ви притесняват. Казвайки си "да го обърнете", може да ви даде нова гледна точка за старите проблеми.


3. Задайте си въпрос в 3D Ако се опитвате да разрешите проблем, задайте си същия въпрос по 3 различни начина. Фразиране на дилемата по различен начин, за да ви помогнем да излезете с отговори, за които може да не сте си помислили.
4. Създайте временно произведение на изкуството: Съберете малки красиви предмети, докато ходите и ги подреждате по начин, който удовлетворява вашето око - у дома или по пътя. Създайте таен, кратък подарък за себе си и за света.

Автор Мария Фрейкс

Авторката Мери Фрейкс установи, че ходенето й дава още повече ползи от врата до гърдите, като й дава време да мисли ясно за проблемите, да се бори със стреса, да настрои и да постигне цели, да усети и да се наслади на обикновени удоволствия и гледки около нея. Повечето ходещи книги разказват как да се разхождат за упражнения, но нямат предложения как да се използва ходенето за умствените ползи и как да се държи мотивиран и заинтересуван.

Уеб сайт на MindWalks

Можете да си купите книгата MindWalks на уебсайта на MindWalks, където тя има и други екстри за вас.

Оповестяване: Издателят е предоставил копие за преглед.