Как да направите претегленото излитане

Претеглените възли са отлични упражнения за здравина, гъвкавост и разширение на крака

Нахлуването е основно гигантска стъпка. Претегленото издърпване е движение на крака с тежести, обикновено напред, но понякога назад или дори на различни ъгли от тялото. Упражнението укрепва мускулите на краката и глутеалните мускули.

Упражнението може да се извърши без тежести, с дъмбери или кетълбелки, държани отстрани или на рамото; или с мряна на гърдите или зад врата на раменете. Обувки работят на мускулите на горната част на краката, мускулите на мускулите и хълбоците и обучават огъване и удължаване на краката.

Научете повече за терминологията за обучение по тегло и описание на упражненията, ако имате нужда от информация преди да опитате това упражнение.

1 - Началната позиция

Гира. Майк Пауъл / Персонал / Гети изображения
  1. Изберете гири от теглото, които ще ви позволят да завършите комплектите упражнения, които сте избрали. Ще са необходими изпитания и грешки, за да се установят с подходящо тегло. Започнете с леко тегло.
  2. Поставете направо с дъмбел във всяка ръка. Дръжте ръцете си отстрани. Палмите трябва да са обърнати към бедрата (дръжка на чука). Краката трябва да са малко по-малко от ширината на раменете.

2 - Упражняващото движение

Издърпайте движението. Ерик Исаксън / Гети изображения
  1. Направете голяма стъпка напред (с единия крак), докато се огъвате в коляното, докато предното бедро приближи успоредно на земята, а задният крак се наведе на коляното и се балансира на пръстите на краката. Не позволявайте на коляното да премине през върха на пръстите на краката, тъй като това поставя значително напрежение върху коляното.
  2. Върнете се в началната си позиция и повторете движението с другия крак, като редувате краката, докато програмата за упражнения приключи.

3 - Забележки

Гети изображения

4 - Претеглени вариации на съпротивлението

Кредит: Томас Барвик / Гети изображения